Liity jäseneksi

Tällä lomakkeella voit liittyä psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon.

Jos tiedät mikä on lähin yhdistyksesi tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, merkitse se lomakkeeseen. Muussa tapauksessa sinusta tulee asuinpaikkaasi lähinnä sijaitsevan yhdistyksen jäsen.

Jäsenmaksu on 22 euroa aikuisilta ja 10 euroa nuorisojäseniltä (15-30-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.  Lisätietoja jäsenyydestä jasenasiat@psori.fi

Liity jäseneksi

 • Ilmoita muodossa ppkkvv

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Pitäisikö liittyä? 12 syytä jäsenyyteen

 1. Tieto on valtaa. Potilasjärjestömme jäsenet kokevat saaneensa diagnoosin nopeasti ja päässeensä sujuvasti erikoislääkärin vastaanotolle.
 2. Ihonaika-lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia psoriasiksesta. Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jäsenetuna.
 3. Maksutonta ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebookissa. Psorilinjalla yhteydenottoihin vastaa psoriasikseen perehtynyt sairaanhoitaja.
 4. Rahanarvoisia etuja. Jäsenkortilla saat alennusta muun muassa matkatoimistoissa, hotelleissa, jalkahoidoissa ja silmälasiliikkeissä.
 5. Vertaistukea, luentoja ja tapahtumia eri puolilla Suomea löytyy paikallisyhdistysten kautta.
 6. Tukea elämään sairauden kanssa. Psoriasisliitto tarjoaa sopeutumisvalmennus- ja muita kursseja Suomessa ja Kanariansaarilla.
 7. Oikeuksien puolustamista. Liitto edistää psoriasista sairastavien oikea-aikaisen, vaikuttavan hoidon ja kuntoutuksen saatavuutta. Mitä enemmän jäseniä on, sitä vahvempi liitto on ajaessaan psoriasista sairastavien oikeuksia.
 8. Näkyvyyttä. Liitto lisää psoriasiksen tunnettuutta ja hälventää sairauteen kohdistuvia ennakkoluuloja.
 9. Toimintaa eri-ikäisille. Liitolla on omaa toimintaa muun muassa lapsiperheille, nuorille ja senioreille.
 10. Maailmanlaajuinen yhteisö. Psoriasista sairastavia on maailmassa noin 125 miljoonaa. Jäsenenä olet osa laajempaa kansainvälistä psoriasista sairastavien yhteisöä. 
 11. Mahdollisuus vaikuttaa. Jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan Psoriasisliiton ja oman yhdistyksesi tavoitteisiin ja toimintaan.
 12. Jäsenenä olet mukana rakentamassa hyvää elämää psoriasista sairastavalle.