Liity jäseneksi

Kaksitoista syytä jäsenyyteen

 1. Tieto on valtaa. NORPAPP-kyselyssä (2016) potilasjärjestömme jäsenet kertoivat saaneensa nopeammin diagnoosin kuin muut psoriasista sairastavat. Jäsenet myös kokevat pääsevänsä paremmin erikoislääkärin vastaanotolle.
 2. Ihonaika-lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia psoriasiksesta. Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jäsenetuna. Vuosikerran hinta ilman jäsenyyttä on 50 euroa. Lisäksi jäsenet saavat liiton uutiskirjeen vähintään neljä kertaa vuodessa.
 3. Maksutonta ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebookissa tarjoaa Psorilinja. Yhteydenottoihin vastaa psoriasikseen perehtynyt sairaanhoitaja.
 4. Rahanarvoisia etuja. Jäsenkortilla saat alennusta muun muassa matkatoimistoissa, hotelleissa, jalkahoidoissa ja silmälasiliikkeissä. Tutustu jäsenetuihin.
 5. Vertaistukea, luentoja ja tapahtumia eri puolilla Suomea löytyy paikallisyhdistysten kautta. Yhdistykset järjestävät muun muassa lääkäriluentoja, retkiä ja uimahallivuoroja. Luennot tarjoavat tietoa psoriasiksesta ja sen hoidosta, kuntoutumisesta sekä alan tutkimustuloksista. Tarjolla on myös useita Facebook-vertaisryhmiä, joissa voi turvallisesti keskustella sairaudestaan.
 6. Tukea elämään sairauden kanssa. Psoriasisliitto tarjoaa sopeutumisvalmennus- ja muita kursseja Suomessa ja Kanariansaarilla.
 7. Oikeuksien puolustamista. Liitto edistää psoriasista sairastavien oikea-aikaisen, vaikuttavan hoidon ja kuntoutuksen saatavuutta. Psoriasista sairastavilla tulee olla samat mahdollisuudet elämän eri osa-alueilla ja yhteiskunnassa kuin muillakin. Mitä enemmän jäseniä on, sitä vahvempi liitto on ajamaan psoriasista sairastavien oikeuksia.
 8. Näkyvyyttä psoriasikselle. Liitto lisää psoriasiksen tunnettuutta sairautena ja hälventää sairauteen kohdistuvia ennakkoluuloja Maailman terveysjärjestö WHO:n tavoitteiden mukaisesti.
 9. Toimintaa eri-ikäisille. Nuorille psoriasista sairastaville toimintaa järjestää Lanupso. Psoriasista sairastavien lasten perheille löytyy omaa toimintaa ja kursseja. Myös senioreille on omia kursseja.
 10. Olet osa maailmanlaajuista yhteisöä. Psoriasista sairastavia on maailmassa noin 125 miljoonaa. Jäsenenä olet osa laajempaa kansainvälistä psoriasista sairastavien yhteisöä.
 11. Mahdollisuus vaikuttaa. Jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan Psoriasisliiton ja oman yhdistyksesi tavoitteisiin ja toimintaan.
 12. Jäsenenä olet mukana rakentamassa hyvää elämää psoriasista sairastavalle.

                                                                                                                    

Liity nyt!

Tällä lomakkeella voit liittyä psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon.

Jos tiedät mikä on lähin yhdistyksesi tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, merkitse se lomakkeeseen. Muussa tapauksessa sinusta tulee asuinpaikkaasi lähinnä sijaitsevan yhdistyksen jäsen.

Jäsenmaksu on 22 euroa aikuisilta ja 10 euroa nuorisojäseniltä (15-30-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.  Lisätietoja jäsenyydestä jasenasiat@psori.fi

Liity jäseneksi

 • Ilmoita muodossa ppkkvv

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste