Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Liity jäseneksi

Psoriasisliiton ja -yhdistyksen jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ja edistät samalla psoriasiksen tunnettuutta. Tältä sivulta löydät ilmoittautumistiedot sekä tiedot jäsenyyden hyödyistä.

Uudet jäsenet liittyvät paikalliseen psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon. Jos tiedät jo, mikä on lähin psoriasisyhdistyksesi tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, voit liittyä suoraan siihen. Muussa tapauksessa sinusta tulee automaattisesti asuinpaikkaasi lähinnä sijaitsevan yhdistyksen jäsen.

Löydä oman alueesi yhdistys.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 22 euroa aikuisilta ja 11 euroa nuorisojäseniltä (15-29-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.  Lisätietoja jäsenyydestä jasenasiat@psori.fi

Loppuvuodesta 15.11.-31.12. liittyneiltä uusilta jäseniltä ei veloiteta jäsenmaksua kuluvalta vuodelta.

Katso jäsenyyden hyödyt sivun lopusta ja jäsenedut tästä linkistä.

Liity jäseneksi

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

 

Kahdeksan syytä jäsenyyteen

  1. Saat maksutonta ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Psorilinjalla yhteydenottoihin vastaa psoriasikseen perehtynyt sairaanhoitaja. Ota yhteyttä.
  2. Saat Ihonaika-lehden. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia psoriasiksesta. Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jäsenetuna. Lue lisää.
  3. Vertaistukea, luentoja ja tapahtumia löydät psoriasisyhdistyksistämme ympäri Suomen.
  4. Saat tukea elämään sairauden kanssa. Psoriasisliitto tarjoaa sopeutumisvalmennuskursseja sekä muuta toimintaa Suomessa ja Kanariansaarilla eri-ikäisille psoriasista sairastaville.
  5. Tarjolla on rahanarvoisia etuja. Jäsenkortilla saat alennusta muun muassa hotelleissa, risteilyillä ja silmälasiliikkeissä. Tutustu etuihin.
  6. Oikeuksiasi puolustetaan. Liitto edistää psoriasista sairastavien oikea-aikaisen, vaikuttavan hoidon ja kuntoutuksen saatavuutta. Mitä enemmän jäseniä on, sitä vahvempi liitto on ajaessaan psoriasista sairastavien oikeuksia. Tutustu vaikuttamistyön tavoitteisiin.
  7. Teet psoriasista näkyväksi.  Psoriasisliitto ja sen jäsenyhdistykset lisäävät psoriasiksen tunnettuutta ja hälventävät sairauteen kohdistuvia ennakkoluuloja. Tietoa psoriasiksesta.
  8. Voit vaikuttaa. Jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan Psoriasisliiton ja oman yhdistyksesi tavoitteisiin ja toimintaan. Yhdessä rakennamme hyvää elämää psoriasista sairastaville. Tule vapaaehtoiseksi.