Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Nainen suu auki.

Liity jäseneksi!

Älä jää yksin psorin kanssa – tule mukaan psoriyhteisöön! Psoriasisliitto ja paikallisyhdistykset tarjoavat tietoa, tukea ja neuvontaa.

Jäsenyys kannattaa

Psoriasisliiton ja -yhdistyksen jäsenenä olet osa mahtavaa psoriyhteisöä! Samalla edistät psoriasista sairastavien hyvinvointia ja saat rahanarvoisia etuja, neuvontaa, vertaistukea ja Ihon aika -lehden.

Uudet jäsenet liittyvät paikalliseen psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon. Löydä oman alueesi yhdistys.

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 24 euroa aikuisilta ja 12 euroa nuorisojäseniltä (15-29-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.  Lisätietoja jäsenyydestä jasenasiat@psori.fi.

Liity jäseneksi

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

 

Kahdeksan hyvää syytä jäsenyyteen:

 1. Saat maksutonta ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Psorilinjalla yhteydenottoihin vastaavat psoriasikseen perehtynyt sairaanhoitaja sekä ihotautien erikoislääkäri.
 2. Saat Ihon aika -lehden. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia psoriasiksesta. Jäsenet saavat neljä kertaa
  vuodessa ilmestyvän lehden jäsenetuna.
 3.  Vertaistukea, luentoja ja tapahtumia löydät psoriasisyhdistyksistämme ympäri Suomen.
 4. Saat tukea elämään sairauden kanssa. Psoriasisliitto tarjoaa erilaisia kursseja ja koulutusta sekä muuta toimintaa eri-ikäisille psoriasista sairastaville.
 5. Tarjolla on rahanarvoisia etuja. Jäsenkortilla saat alennusta muun muassa hotelleissa, risteilyillä ja silmälasiliikkeissä.
 6. Oikeuksiasi puolustetaan. Liitto edistää psoriasista sairastavien oikea-aikaisen, vaikuttavan hoidon ja kuntoutuksen saatavuutta. Mitä enemmän jäseniä on, sitä vahvempi liitto on ajaessaan psoriasista sairastavien oikeuksia.
 7.  Teet psoriasista näkyväksi. Psoriasisliitto ja sen jäsenyhdistykset lisäävät psoriasiksen tunnettuutta ja hälventävät sairauteen kohdistuvia ennakkoluuloja.
 8.  Voit vaikuttaa. Jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan Psoriasisliiton ja omanyhdistyksesi tavoitteisiin ja toimintaan. Yhdessä rakennamme hyvää elämää
  psoriasista sairastaville.

Mitä enemmän meitä on, sitä vahvemmin voimme edistää psoriasista sairastavien oikeuksia!