Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Kokki Akseli Herlevi katsoo kameraan, taustalla valokuvia psoriasiksesta roikkumassa naruilla.

Liity jäseneksi!

Älä jää yksin psorin kanssa – tule mukaan psoriyhteisöön! Psoriasisliitto ja paikallisyhdistykset tarjoavat tukea ja neuvontaa.

Nyt kannattaa tulla mukaan toimintaamme: Psoriasisliitossa on käynnissä jäsenkampanja, keulakuvanaan psoriasista sairastava ravintoloitsija Akseli Herlevi. Kun liityt jäseneksi kampanja-aikana 14.10.–15.12.2020, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi ja maksat suoraan vuoden 2021 maksun. Lisäksi 50 ensimmäistä uutta jäsentä saavat Psoriasisliiton kangaskassin.

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 22 euroa aikuisilta ja 11 euroa nuorisojäseniltä (15-29-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.  Lisätietoja jäsenyydestä jasenasiat@psori.fi.

Jäsenyys kannattaa

Psoriasisliiton ja -yhdistyksen jäsenenä olet osa mahtavaa psoriyhteisöä! Samalla edistät psoriasista sairastavien hyvinvointia ja saat lisäksi rahanarvoisia etuja, neuvontaa ja Ihon aika -lehden. Katso jäsenyyden hyödyt sivun lopusta ja jäsenedut tästä linkistä.

Uudet jäsenet liittyvät paikalliseen psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon. Jos tiedät, mikä on lähin psoriasisyhdistyksesi tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, voit liittyä suoraan siihen. Muussa tapauksessa liitämme sinut lähimpänä asuinpaikkaasi sijaitsevan yhdistyksen jäseneksi. Oman yhdistyksesi voit tarkistaa jäsenkortista, joka toimitetaan sinulle liittymisen jälkeen.
Löydä oman alueesi yhdistys.

Liity jäseneksi

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

 

Kahdeksan hyvää syytä jäsenyyteen

  1. Maksuton ohjaus ja neuvonta puhelimitse, sähköpostitse ja somessa.
  2. Ihon aika -lehti, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea.
  3. Psoriasista sairastaville suunnatut luennot, tapahtumat ja vertaistuki eri puolilla Suomea.
  4. Tuetut lomat, kurssit ja sopeutumisvalmennus Suomessa ja Kanariansaarilla.
  5. Rahanarvoiset edut muun muassa hotelleissa, risteilyillä ja silmälasiliikkeissä.
  6. Oikeuksiasi puolustetaan – edistämme mm. toimivaa hoitoa ja oikea-aikaista kuntoutusta.
  7. Teet psoriasista näkyväksi – Psoriasisliitto ja jäsenyhdistykset hälventävät psoriasikseen liittyviä ennakkoluuloja.
  8. Merkityksellinen vapaaehtoistyö – jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan Psoriasisliiton ja oman yhdistyksesi tavoitteisiin ja toimintaan.

Mitä enemmän meitä on, sitä vahvemmin voimme ajaa psoriasista sairastavien oikeuksia!

Liity jäseneksi -esite ja postitettava liittymislomake