Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Lahjoita

Tarjoamme joka vuosi tuhansille eri-ikäisille psoriasista sairastaville kursseja, koulutusta, vertaistukitapaamisia, neuvontaa, tietoa ja tukea. Tämän mahdollistavat osaltaan eri tahoilta tulleet lahjoitukset.

”Löysin vertaistukea ja opin hyväksymään itseni ja oireeni.”
”Lapseni ymmärsi kurssilla, ettei olekaan ainoa psoriasista sairastava.”
”En tunne enää olevani yksin psorin kanssa.”
Viestimme psoriasikseen sairastuneelle on: Et ole yksin – tule mukaan psoriyhteisöön.

Lahjoitus Psoriasisliitolle tukee työtämme psoriasista sairastavien hyväksi.

Tietoa ja tukea

Kerätyt varat käytetään muun muassa nuorten kursseihin, psoriasiksesta tiedottamiseen sekä vaikuttamistyöhön. Tämän lisäksi varoja käytetään tutkimus- ja julkaisutoimintaan.

Psoriasisliiton lahjoitustilin numero on FI 89 1745 3000 0257 10. Rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Luvan numero on RA/2020/1621. Lupa on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallitus myönsi keräysluvan 16.12.2020. Jos haluat määritellä, että lahjoituksesi kohdentuu tiettyyn toimintaan, merkitse maksuviitteellä haluamasi kohde:

Tuettava kohde | Viitenumero

Edunvalvontatyö | 9001
Ennaltaehkäisevä työ | 8400
Ensitieto | 3010
Kuntoutustoiminta | 6004
Neuvonta- ja ohjauspalvelut | 4080
Nuorten toiminta | 6800
Psoriasiksen tunnettuuden kasvattaminen |4006
Tutkimustoiminta | 5500
Virkistystoiminta | 7100

Kuukausilahjoitus

Lahjoittamalla säännöllisesti mahdollistat pitkäjänteisen työn psoriasista sairastavien hyväksi. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi haluamallasi summalla. Kuukausilahjoitukset.

Testamenttilahjoitus

Jaa hyvää – tee testamenttilahjoitus. Kun muistat Psoriasisliittoa testamentissasi, edistät samalla psoriasista sairastavien hyvinvointia.

Voit halutessasi kohdentaa testamenttilahjoituksen johonkin edellä lueteltuun kohteeseen tai voit osoittaa sen yleisesti Psoriasisliitolle, jolloin katsomme, mikä on tärkeintä senhetkisessä tilanteessa.

Psoriasisliiton saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan psoriasista sairastavien lasten ja aikuisten auttamiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Psoriasisliitto ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- tai lahjaveroa.

Tutustu testamenttioppaaseen.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, p. 040 827 2106, sonja.backman[at]psori.fi

Merkkipäivälahjoitus

Täytätkö pyöreitä vuosia? Lahja- tai adressirahat voi ohjata hyvään tarkoitukseen.

Lisätietoja: Talouspäällikkö Sirpa Savolainen, p. 050 5204 554, sirpa.savolainen[at]psori.fi

Liity kannattajajäseneksi

Sekä yritykset ja yhteisöt että yksityishenkilöt voivat liittyä Psoriasisliiton kannattajajäseniksi. Kannattajajäsenenä tuet Psoriasisliiton toimintaa ja osoitat arvostavasi psoriasistyötä.  Lue lisää.

Tilaa Ihon aika -lehti

Tilaa Ihon aika -lehti itsellesi, lahjaksi tai vaikka työpaikallesi. Saat mielenkiintoista luettavaa ja tuet samalla työtämme psoriasista sairastavien hyväksi. Kestotilauksen hinta on 40 € (sis. 4 numeroa/v.) Tilaa lehti.

Tee Facebook- tai Instagramkeräys

Lahjoittaminen Psoriasisliitolle on mahdollista myös Facebookissa ja Instagramissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Facebookissa oman keräyksen voi luoda Varainkeruukampanjoiden-sivuilta. Facebook ohjaa keräyksen perustamisessa. Täältä pääset alkuun.

Instagramissa keräyksien perustaminen onnistuu käyttämällä Lahjoitus-tarraa omassa Insta storyssa. 

Voit myös tehdä lahjoituksen suoraan Psoriasisliiton Facebook- ja Instagram-profiileista löytyvillä lahjoituspainikkeilla.