Lahjoita

Lahjoittamalla rahaa tuet työtämme psoriasista sairastavien hyväksi.

Kerätyt varat käytetään esimerkiksi ennaltaehkäisevään työhön ja kuntoutukseen, vaikuttamistyöhön, nuorten toimintaan ja psoriasiksen tunnettuuden kasvattamiseen. Tämän lisäksi varoja käytetään tutkimus- ja julkaisutoimintaan.

Psoriasisliiton lahjoitustilin numero on FI 89 1745 3000 0257 10. Rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2019-31.12.2020. Luvan numero on RA/2018/566. Lupa on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallitus myönsi keräysluvan 8.6.2018. Jos haluat määritellä, että lahjoituksesi kohdentuu tiettyyn toimintaan, merkitse maksuviitteellä haluamasi kohde:

Tuettava kohde | Viitenumero

Ennaltaehkäisevä työ ja kuntoutus | 8400

Vaikuttamistyö | 9001

Psoriasiksen tunnettuuden kasvaminen |4006

Tutkimustoiminta | 5500

Nuorten toiminta | 6800

Testamenttilahjoitus

Testamentin kirjoittaminen on yksi isoimmista päätöksistä, joita ihminen eläessään tekee. Haluamme kunnioittaa testamentin tehneen viimeistä tahtoa. Voit halutessasi kohdentaa testamenttilahjoituksen johonkin yllä olevaan kohteeseen tai voit osoittaa sen yleisesti Psoriasisliitolle, jolloin katsomme, mikä on tärkeintä senhetkisessä tilanteessa. Psoriasisliiton saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan psoriasista sairastavien lasten ja aikuisten auttamiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Psoriasisliitto ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- eikä lahjaveroa.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, p. 040 827 2106 tai sonja.backman[at]psori.fi

Merkkipäivälahjoitus

Täytätkö pyöreitä vuosia? Lahja- tai adressirahat voi ohjata hyvään tarkoitukseen.

Lisätietoja: Talouspäällikkö Sirpa Savolainen, p. 050 5204 554, sirpa.savolainen[at]psori.fi

Liity kannattajajäseneksi

Sekä yritykset ja yhteisöt että yksityishenkilöt voivat liittyä Psoriasisliiton kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenenä tuet Psoriasisliiton toimintaa ja osoitat arvostavasi psoriasistyötä.  Lue lisää.

Tilaa Ihonaika-lehti

Tilaa Ihonaika-lehti itsellesi, lahjaksi tai vaikka työpaikallesi. Saat mielenkiintoista luettavaa ja tuet samalla työtämme psoriasista sairastavien hyväksi. Kestotilauksen hinta on 50 € (sis. 4 numeroa/v.) Tilaa lehti.