Siirry sisältöön

Lahjoittaminen ja kannattajajäsenyys

Voit tukea Psoriasisliiton työtä psoriasista sairastavien hyväksi monella eri tavalla. Tutustu lahjoitustapoihin tällä sivulla.

Sormet muodostavat sydämen. Taustalla paistaa aurinko.
Sormet muodostavat sydämen. Taustalla paistaa aurinko.

Lahjoita psoriasistyöhön

Suomessa on noin 100 000 psoriasista sairastavaa henkilöä. Yhdessä voimme tukea heidän arkeaan kaikissa elämänvaiheissa. Tarjoamme joka vuosi tuhansille eri-ikäisille psoriasista sairastaville tietoa, tukea ja toimintaa, kuten kursseja, koulutuksia, tapahtumia ja vertaistukitapaamisia. Teemme työtä, jotta kukaan ei jäisi psoriasiksen kanssa yksin.

Psoriasisliitto on puolustanut psoriasista sairastavien oikeuksia Suomessa jo viidenkymmenen vuoden ajan. Ilman työmme tukijoita se ei olisi mahdollista. Valvomme ja edistämme psoriasista sairastavien oikeuksia ja julkaisemme Ihon aika -lehteä, esitteitä ja muita materiaaleja sairastaville, terveydenhuoltoon ja päättäjille.

Kaikki tuki on meille tärkeää ja auttaa tekemään työtä psoriasista sairastavien ja heidän läheistensä eteen. Lahjoitusvarat käytetään muun muassa psoriasiksesta tiedottamiseen, vaikuttamiseen sekä tutkimus- ja julkaisutoimintaan.

Tule mukaan auttamaan. Lämmin kiitos tuestasi!

Näin voit lahjoittaa:

Kertalahjoitus

Voit tukea Psoriasisliiton työtä tekemällä kertalahjoituksen verkossa. Lahjoituksesi mahdollistaa luotettavan tiedon ja vertaistuen tarjoamisen psoriasikseen sairastuneelle ja hänen läheisilleen.

Kuukausilahjoitus

Lahjoittamalla säännöllisesti autat meitä jatkamaan pitkäjänteistä työtämme psoriasista sairastavien hyväksi. Voit valita itse, millä summalla ja kuinka kauan toimit lahjoittajana. Kysy lisää kuukausilahjoittamisesta: liittotoimisto@psori.fi tai p. 040 9052 543.

Lahjoitus tilille

Voit tukea Psoriasisliiton toimintaa myös tilisiirrolla. Psoriasisliiton lahjoitustilin numero on FI 89 1745 3000 0257 10. Käytä viitettä 1203.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on hyvä tapa tukea arvojesi mukaista järjestötyötä. Kun muistat Psoriasisliittoa testamentissasi, edistät samalla psoriasista sairastavien hyvinvointia ja oikeuksia.

Voit testamentissasi määrätä koko omaisuutesi tai omaisuuden osan testamentattavaksi. Voit osoittaa testamenttilahjoituksen yleisesti Psoriasisliitolle, jolloin käytämme sen huolellisen harkinnan mukaan siihen, mihin varat on juuri sillä hetkellä tärkeintä ohjata. Voit myös kohdentaa testamentin johonkin haluamaasi toimintaan. Tähän voit kysyä neuvoja Psoriasisliitosta.

Psoriasisliiton saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan psoriasista sairastavien lasten, nuorten ja aikuisten auttamiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Psoriasisliitto ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- tai lahjaveroa.

Tutustu testamenttioppaaseemme.

Kysy lisätietoja:
toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi

Muistokeräys

Muistotilaisuuden kukkien sijasta muistamisen voi pyytää lahjoituksena. Muistamiset pyydetään Psoriasisliiton tilille: FI 89 1745 3000 0257 10.

Jos haluat tietää, paljonko lahjoituksia kertyi, pyydä lahjoittajia merkitsemään muistamisen kohde eli muistettavan henkilön nimi tai saatu viite viestikenttään.

Kysy lisätietoa:
talouspäällikkö Sirpa Savolainen, p. 050 5204 554, sirpa.savolainen@psori.fi

Merkkipäiväkeräys

Täytätkö pyöreitä vuosia? Syntymäpäivälahjarahat voi ohjata hyvään tarkoitukseen.

Kysy lisätietoa:
talouspäällikkö Sirpa Savolainen, p. 050 5204 554, sirpa.savolainen@psori.fi

Tilaa Ihon aika -lehti

Tilaa Ihon aika -lehti itsellesi, lahjaksi tai vaikka työpaikallesi. Saat mielenkiintoista luettavaa ja tuet samalla työtämme psoriasista sairastavien hyväksi. Kestotilauksen hinta on 40 €/vuosi (sis. 4 numeroa).

Liity kannattajajäseneksi

Kannattajajäsenenä tuet Psoriasisliiton toimintaa ja osoitat arvostavasi psoriasistyötä. Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä Psoriasisliiton kannattajajäseneksi.

Lahjoittamalla yritys voi tukea järjestötyötä ja siten olla esillä hyvän asian puolesta. Yritys voi lahjoittaa myös joululahjarahansa toimintamme hyväksi.

Yksityishenkilön kannattajajäsenyys

Yksityishenkilön kannattajajäsenmaksu on 50 euroa vuodessa. Kannattajajäsenet saavat halutessaan Ihon aika -lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden kautta kannattajajäsenet saavat ajankohtaista tietoa liiton toiminnasta ja psoriasiksesta.

Ota yhteyttä Psoriasisliiton liittotoimistoon, jos haluat liittyä kannattajajäseneksi: liittotoimisto@psori.fi, p. 040 9052 543.

Yritysten ja yhteisöjen kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenmaksut vuodessa yrityksille ja yhteisöille:

200 euroa: nimi kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla

700 euroa: nimi ja yrityksen logo kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla ja Ihon aika -lehdessä julkaistavassa luettelossa

1700 euroa: nimi ja yrityksen logo kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla ja Ihon aika -lehdessä, lisäksi linkki yrityksen omalle sivustolle

Kaikki kannattajajäsenet saavat Ihon aika -lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden kautta kannattajajäsenet saavat ajankohtaista tietoa liiton toiminnasta ja psoriasiksesta.

Jos olet kiinnostunut yritysten ja yhteisöjen kannattajajäsenyydestä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Sonja Bäckmaniin: p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi

Kannattajajäsenemme 2024:

Lääkeyhtiö Abbvien logo.

AbbVie

Lääkeyhtiö Amgenin logo.

Amgen

Lääkeyhtiö Boehringer Ingelheimin logo.

Boehringer Ingelheim

Lääkeyhtiö Bristol Myers Squibbin logo.

Bristol Myers Squibb

Lääkeyhtiö Lillyn logo.

Lilly

Lääkeyhtiö Novartisin logo.

Novartis

Lääkeyhtiö UCB:n logo.

UCB

Psoriasisliiton rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Luvan numero on RA/2020/1621. Lupa on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallitus myönsi keräysluvan 16.12.2020.