Siirry sisältöön

Tule somelähettilääksi

Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa? Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä kotoa käsin? Lähde mukaan Psoriasisliiton sometiimiin!

Ihminen selaa puhelimellaan sosiaalista mediaa.
Ihminen selaa puhelimellaan sosiaalista mediaa.

Sinustako Psoriasisliiton somelähettiläs?

Etsimme mukaan kaikenikäisiä, eri puolella Suomea asuvia ihmisiä, joilla on kokemusta elämästä psoriasiksen, nivelpsoriasiksen tai PPP:n (palmoplantaarinen pustuloosi) kanssa.

Jos sosiaalisen median käyttö on sinulle tuttua ja haluat jakaa tietoa ja kokemuksia psoriasiksesta, somelähettiläänä pääset tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä silloin, kun sinulle sopii.

Mitä saat?

  • Pääset mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä! Saat antaa oman panoksesi muiden psoriasista tai PPP:tä sairastavien tueksi ja iloksi.
  • Kuulet hyvissä ajoin tulevista kampanjoista ja saat materiaalia, jota voit hyödyntää omissa kanavissasi.
  • Pääset osaksi somelähettiläiden yhteisöä ja saat vertaistukea. Somelähettiläänä toimimiseen saat aina tarvittaessa tukea Psoriasisliitosta ja muilta somelähettiläiltä.  Minkään kysymyksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.
  • Koulutusta sinua kiinnostavista asioista ja yhteisen tapaamisen noin kerran vuodessa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Viet omissa somekanavissasi tai osana Psoriasisliiton viestintää eteenpäin sinulle tärkeitä asioita, jotka liittyvät psoriasikseen tai PPP:hen.
  • Konkreettisia tekoja: voit päivittää omia somekanaviasi, jakaa tai kommentoida liiton tekemiä postauksia, keskustella Facebookin vertaisryhmässä, tehdä videoita tai mitä vain, mikä tuntuu juuri sinulle luontevalta. Halutessasi voit osallistua myös liiton viestintään esimerkiksi tuottamalla sisältöä blogiin tai antamalla haastatteluja.
  • Vinkkaat somessa tarvittaessa oikean tiedon lähteelle tai kerrot omista kokemuksistasi. Somelähettilästoiminta keskittyy vertaistukeen, kun taas sairauden hoidosta vastaavat ammattilaiset kuten lääkärit ja hoitajat.
  • Voit käyttää lähettiläänä toimimiseen niin paljon tai vähän aikaa kuin sinulle sopii. Odotamme kuitenkin, että osallistut jollain tavalla ainakin Psoriviikkoon huhtikuussa ja Maailman psoriasispäivään lokakuun lopussa.
  • Somelähettilään tehtävää ei ole tarkasti rajattu, vaan jokainen saa luoda itselleen sellaisen roolin kuin kiinnostukseen ja elämäntilanteeseen parhaiten sopii!

Miten mukaan?

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen somelähettilään hakulomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kysy lisää:

Hanna Karhunen.

Hanna Karhunen

viestintäpäällikkö

hanna.karhunen@psori.fi 040 455 9072