Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Niska, jossa näkyy psoriasista päänahassa.

Kysy psoriasiksesta – Psorilinja

Kaipaatko neuvoja ja vinkkejä psoriasiksen hoitoon? Tietoa kursseista ja kuntoutuksesta? Tai haluatko vain jutella jonkun kanssa siitä, miten psori kuormittaa arjessa? Psorilinja on sinua varten!

Ota yhteyttä Psorilinjan maksuttomaan neuvontapuhelimeen. Psoriin perehtynyt sairaanhoitaja auttaa, neuvoo ja kuuntelee numerossa 0800 557 767.

Palvelu on avoinna ma klo 8–12 ja ti–ke klo 14–18.

HUOM. Psorilinjan sairaanhoitajan päivystys on kiinni 2.-4.11. Lääkäri palvelee normaalisti ma 2.11. klo 12-13, p. 0800 07557.

Nyt myös lääkärin puhelinpalvelu

Koronatilanteen vuoksi Psorilinjalla päivystää nyt myös ihotautien erikoislääkäri Jaana Mattila joka maanantai klo 12-13, p. 0800 07557 (läkare betjäning även på svenska). Lääkäri ohjaa ja neuvoo psoriasiksen hoidossa ja lääkityksessä, mutta ei kirjoita reseptejä. Tämäkin palvelu on soittajalle maksutonta. Lääkäripäivystys ajalla 4.5.-14.12.

Lääkäripalvelun mahdollistaa lääkeyhtiö Novartis.

Puhelut Psorilinjalle ovat maksuttomia ja voit soittaa nimettömänä. Voit myös lähettää sairaanhoitajalle kysymyksiä sähköpostilla psorilinja@psori.fi (E-post även på svenska.)

Ryhmächat joka tiistai

Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki kerran viikossa tiistaisin klo 18-19.30.

Ryhmächat toimii tukinet.net -alustalla ja siihen voi osallistua anonyymisti nimimerkillä. Pääset mukaan tästä linkistä.

Puhetta psorista -ryhmächat: aikataulu ja teemat

Lue lisää:

Psorinlinjan ryhmächat käynnistyy kesäkuussa

Facebookista vertaistukea

Psorilinjalla on myös oma Facebook-ryhmä.  Psorilinjan sairaanhoitaja vastaa ryhmässä hänelle osoitettuihin kommentteihin ja yksityisviesteihin Psorilinjan aukioloaikoina. Ryhmä on avoin sen jäsenten keskinäiselle keskustelulle psoriasiksesta myös muina aikoina.

Kysy – Psorilinja vastaa

Mietityttävätkö psoriasiksen oireet tai hoito tai haluatko vinkkejä terveellisiin elintapoihin? Voit lähettää kysymyksesi osoitteella ihonaika@psori.fi. Asiantuntijamme vastaavat lukijoiden kysymyksiin Ihon aika -lehdessä. Kysyjän nimi ja yhteystiedot tulevat vain toimituksen tietoon.

Lue myös: 

Psorilinjan esite

Vinkkejä psoriasiksen hoitoon

Psorilinjalle oma lääkäri (Uutinen 30.4.2020)

Psorilinjan sairaanhoitajan pitkä matka unelmatyöhön (Ihon aika 21.2.2020)

Psorilinjan sairaanhoitaja on tavattavissa syksyllä 2020:

Kiitos yrityksille, jotka mahdollistavat Psorilinjan toiminnan 2020 !

Lääkeyhtiö Abbvien logo.


Lääkeyhtiö Amgenin logo.


Lääkeyhtiö Novartiksen logo.


 

 

Psorilinjan logo.

Vertaistukea ja etuja jäsenille

Tiesithän, että Psoriasisliiton jäsenenä saat mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!