Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Niska, jossa näkyy psoriasista päänahassa.

Kysy psoriasiksesta – Psorilinja

Kaipaatko neuvoja ja vinkkejä psoriasiksen hoitoon? Tietoa kursseista ja kuntoutuksesta? Tai haluatko vain jutella jonkun kanssa siitä, miten psori kuormittaa arjessa? Psorilinja on sinua varten!

Vastaa kyselyyn – voit voittaa ihonhoitotuotteita!

Kerro mielipiteesi Psorilinjasta! Kartoitamme mielipiteitä Psorilinjan palveluista sekä Puhetta psorista -ryhmächatistä. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään palveluitamme ja voit osallistua ihonhoitotuotepalkinnon arvontaan. Vastaathan viimeistään maanantaina 24.5.
Vastaamaan pääset tästä linkistä

Sairaanhoitajan palvelu kolme kertaa viikossa

Ota yhteyttä Psorilinjan maksuttomaan neuvontapuhelimeen. Psoriin perehtynyt sairaanhoitaja auttaa, neuvoo ja kuuntelee numerossa 0800 557 767.

Palvelu on avoinna ma klo 8–12 ja ti–ke klo 14–18.

Puhelut Psorilinjalle ovat maksuttomia ja voit soittaa nimettömänä. Voit myös lähettää sairaanhoitajalle kysymyksiä sähköpostilla psorilinja@psori.fi   E-post även på svenska.

Nyt myös lääkärin puhelinpalvelu

Koronatilanteen vuoksi Psorilinjalla päivystää nyt myös ihotautien erikoislääkäri Jaana Mattila joka maanantai klo 12-13, p. 0800 07557. Läkarebetjäning även på svenska. Lääkäri ohjaa ja neuvoo psoriasiksen hoidossa ja lääkityksessä, mutta ei kirjoita reseptejä. Tämäkin palvelu on soittajalle maksutonta. 

Psorilinjan sairaanhoitajan ja lääkärin kuvat ja yhteystiedot. Löytyvät osoitteesta psori.fi/psorilinja

Ryhmächat joka tiistai – nuorille torstaisin

Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki joka tiistai 5.1.2021 alkaen klo 18-19.30.

Ryhmächat toimii tukinet.net -alustalla ja siihen voi osallistua anonyymisti nimimerkillä. Osallistuaksesi sinun on rekisteröidyttävä Tukinet.net-palvelun käyttäjäksi ja kirjauduttava palveluun.

Puhetta psorista -ryhmächat Tukinet-palvelussa

Psorinuorten chat on auki  joka torstai 14.1. alkaen klo 17-18.30. Ryhmächat on tarkoitettu kaikille psoriasista sairastaville nuorille ja sitä vetävät psoriasista sairastavat vapaaehtoiset nuoret.

Psorinuorten chat Tukinet-palvelussa

Lisätiedot ryhmächateista

Facebookista vertaistukea

Psorilinjalla on myös oma Facebook-ryhmä.  Psorilinjan sairaanhoitaja vastaa ryhmässä hänelle osoitettuihin kommentteihin ja yksityisviesteihin Psorilinjan aukioloaikoina. Ryhmä on avoin sen jäsenten keskinäiselle keskustelulle psoriasiksesta myös muina aikoina.

Kysy – Psorilinja vastaa

Mietityttävätkö psoriasiksen oireet tai hoito tai haluatko vinkkejä terveellisiin elintapoihin? Voit lähettää kysymyksesi osoitteella ihonaika@psori.fi, otsikkokenttään ”Psorilinja vastaa”. Asiantuntijamme vastaavat lukijoiden kysymyksiin Ihon aika -lehdessä. Kysyjän nimi ja yhteystiedot tulevat vain toimituksen tietoon.

Lue myös: 

Psorilinjan lääkäripalvelu jatkuu tammikuussa (Uutinen 10.1.2021)

Psoriasis koettelee myös mieltä (Kansanterveys.fi 19.12.2020)

Psorilinjan sairaanhoitajan pitkä matka unelmatyöhön (Ihon aika 21.2.2020)

Vinkkejä psoriasiksen hoitoon

Psoriasis ja mielen hyvinvointi. Haastattelussa ihotautien erikoislääkäri Jaana Mattila

Kiitos yrityksille, jotka mahdollistavat Psorilinjan toiminnan 2021 !

Lääkeyhtiö Abbvien logo.


Lääkeyhtiö Amgenin logo.


Lääkeyhtiö Novartiksen logo.


Lääkeyhtiö Pfizerin sinivalkoinen logo.


Psorilinjan logo.

Liity jäseneksi!

Tiesithän, että psoriasisyhdistyksen jäsenenä saat mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!