Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
15.01.
2019

Avoin työpaikka: Kuntoutussuunnittelija

Psoriasisliitto – Psoriasisförbundet ry on valtakunnallinen potilas- ja kansanterveysjärjestö. Liittoon kuuluu n. 40 paikallisyhdistystä, joissa toimii runsaat 13 000 jäsentä. Psoriasisliitto järjestää Veikkauksen tuella sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja psoriasista sairastaville. Psoriasisliitto on liikuntaa ja hyvinvointia tukeva savuton työpaikka.

Haemme kuntoutustyöryhmäämme KUNTOUTUSSUUNNITTELIJAA (80 %:n viikkotyöaika). Hakijalta edellytämme fysioterapeutin tutkintoa, kokemusta tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa työskentelystä, ryhmänohjaajataitoja sekä kiinnostusta kuntoutuskurssien suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työ sisältää matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Työn tuloksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja organisointikykyä sekä halua kehittää työtä ja kehittyä siinä itse. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötyöstä ja sopeutumisvalmennustoiminnasta, ruotsin kielen taidon sekä valmiudet sosiaalisen median hyödyntämiseen työssä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn iho- ja nivelpsoriasista sairastavien kuntoutuksen parissa sekä Suomessa että Kanariansaarilla, ammatilliset kehittymismahdollisuudet monimuotoisessa järjestötyössä ja innostavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, p. 040 827 2106 23.1. klo 911 ja 28.1. klo 1416 sekä sonja.backman@psori.fi. Hakemukset pyydetään lähettämään CV:n ja palkkatoivomuksen kera 31.1.2019 klo 15:een mennessä osoitteeseen sonja.backman@psori.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään Kuntoutussuunnittelija. Haastattelut järjestämme 14.–15.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.