Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Hyvinkään seudun psoriasisyhdistyksen aktiivit seisovat kunniakirja ja kukkakimppu kädessään.
08.02.
2024

Hyvinkään seudun psoriasisyhdistys valittiin Vuoden yhdistykseksi

Hyvinkään seudun psoriasisyhdistys on valittu vuoden 2023 psoriasisyhdistykseksi. Valinta julkistettiin psoriasisyhdistysten järjestöpäivillä Helsingissä 3.2.

Valintaraati, johon kuuluivat Psoriasisliiton järjestösuunnittelijat ja toiminnanjohtaja, kehui Hyvinkään seudun psoriasisyhdistystä muun muassa kehittämishalukkuudesta ja koko perheen huomioimisesta. Yhdistys on myös verkostoitunut hyvin omalla alueellaan ja luonut suhteita niin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuin Hyvinkään seudun muihin yhdistyksiinkin.

Hyvinkään seudun psoriasisyhdistys on huomioinut erityisen hyvin eri ikäisiä osallistujia ja järjestänyt toimintaa niin, että vertaistukea on ollut tarjolla kaikenikäisille. Yhdistys on ottanut aktiivisesti osaa Maailman psoriasispäivään ja Psoriviikkoon ja tuonut siten psoriasista näkyväksi alueellaan. Houkuttelevasta toiminnasta kertovat myös hyvät osallistujamäärät.

Hyvinkään seudun psoriasisyhdistys on saanut uusia vapaaehtoisia joukkoonsa, viestinyt toiminnastaan aktiivisesti ja suhtautunut kehittämiseen myönteisesti. Yhdistyksen vapaaehtoiset ovat muun muassa kouluttautuneet ahkerasti.

– On ollut hienoa seurata läheltä, kuinka yhdistyksessä on saatu määrätietoisella toiminnan kehittämisellä aikaan hyviä tuloksia, kertoo Psoriasisliiton vastaava järjestösuunnittelija Kirsti Karttunen.

Psoriasisliitto valitsi Vuoden yhdistyksen nyt kolmatta kertaa. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää ja palkita psoriasisyhdistysten vapaaehtoisia hyvästä työstä sekä innostaa yhdistyksiä monenlaiseen kansalaistoimintaan. Palkinnon arvo on 300 euroa, ja yhdistys saa käyttää sen haluamallaan tavalla.

Kuvassa Hyvinkään seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Irene Hämäläinen ja varapuheenjohtaja Sirpa Hurri.