Pieni ele -vaalikeräyksen lipaskeräys alkaa 29.5. EU-vaalien äänestyspaikoilla

Pieni ele -vaalikeräys näkyy jälleen EU-vaalien äänestyspaikoilla.

Pieni ele -keräyksen lipasvahti istuu keräyspisteen pöydän takana ja vilkuttaa.

Vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi järjestettävä Pieni ele -vaalikeräys alkaa 29.5.2024 EU-vaalien yhteydessä. Psoriasisliitto ja psoriasisyhdistykset ovat mukana keräyksessä. Vapaaehtoiset lipasvahtimme keräyslippaan kera tapaat äänestyspaikallasi.

Lipasvahdeista suurin osa on itse vammaisia tai pitkäaikaissairaita. He huolehtivat vapaaehtoisina, että apua ja tukea on mahdollista saada muillekin. Monelle suomalaiselle keräykseen osallistuminen äänestämisen yhteydessä on pitkä perinne.

Lahjoita keräykseen:

  • Käteisellä äänestyspaikan keräyslippaaseen
  • MobilePaylla numeroon 64971
  • Tekstiviestillä LAHJOITA10 numeroon 16301 (lahjoitussumma 10 euroa)
  • Tilisiirrolla: Pieni ele ry, FI73 5727 1820 0477 19

Lahjoitusten avulla saadaan järjestettyä monelle ihmiselle esimerkiksi vertaistukea sairauden tai vamman kanssa elämisen tueksi, apuvälineitä, avustajakoiria, kuntoutusta, piristystä elämään erilaisten tapahtumien avulla – ja paljon muuta. Keräyksellä saadut lahjoitukset ovat entistäkin tärkeämpiä nyt, kun sote-järjestöjen tukia leikataan. Lue lisää, mitä hyvää lahjoituksilla on saatu.

Keräyksessä on mukana 15 kotimaista vammais- ja terveysjärjestöä ja niiden yli 700 paikallisyhdistystä ympäri Suomen. Vapaaehtoiset lipasvahdit ovat kaivattuja ja tervetulleita mukaan!

Kertaluonteisessa tehtävässä vahditaan lipasta ja tervehditään ja kiitetään lahjoittajia. Koska keräyspaikkamme on ainutlaatuinen, äänestyspaikka, emme pyydä lahjoituksia. Kunnioitamme näin vaalirauhaa.

Uudet vapaaehtoiset lipasvahtimme ovat kokeneet tehtävän kivana ja sen koetaan vähentävän myös yksinäisyyttä. Lipasvahdiksi voi ilmoittautua täältä, tervetuloa mukaan!