Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Jäsenedut

Saat jäsenedut käyttöösi liiton jäsenkortilla tai näyttämällä jäsenmaksun maksukuittia.

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset vuonna 2021:

Airport Hotels Helsinki
Pilot Airport Hotel

Jäsenetuna saat majoituksen uudistetussa hotellissamme -20 % kotisivujemme päivän parhaasta joustavasta hinnasta. Hinnat vaihtelevat saatavuuden ja kysynnän mukaan. Buffet aamiainen sisältyy aina huonehintaan.

Saat myös -10 % alennuksen ravintola Wingmanin ruokalistalta.

Varaukset suoraan hotelliin puhelimitse: 09-329 4800, sähköpostilla: hotel(at)airporthotelpilot.fi tai kotisivuiltamme: www.airporthotelshelsinki.fi

Varauskoodi: Psori2021

(Hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun.)

Esitä jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa tai ravintolassa maksun yhteydessä.

Skyline Airport Hotel

Jäsenetuna saat majoituksen uusitussa hotellissamme -20 % kotisivujemme päivän parhaasta joustavasta hinnasta. Hinnat vaihtelevat saatavuuden ja kysynnän mukaan.
Aamiainen lisämaksusta 15 € / henkilö hotellilta ostettuna. Kysy ennakkovaraajan etua aamiaisista varausta tehdessäsi.

Saat myös -10 % alennuksen ravintola Cloudberryn ruokalistalta.

Varaukset suoraan puhelimitse: 09-825 511, sähköpostilla: hotel(at)airporthotelskyline.fi tai kotisivuiltamme: www.airporthotelshelsinki.fi

Varauskoodi: Psori2021

(Hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun)

Esitä jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa tai ravintolassa maksun yhteydessä.

Allergia- ja Sisäilma-apu

Hyvän sisäilman ja hengittämisen erikoisliike, Allergia- ja Sisäilma-apu, tarjoaa 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenalennus annetaan myös ilmanpuhdistimien vuokrasta. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy, Sturenkatu 43, Helsinki, p. 09 323 8962. Ajankohtaiset tarjoukset ja lisätietoja: www.allergia-apu.fi

Ben Nye HD -meikkivoiteet 

Ben Nye HD meikkivoiteista, peiteaineista ja neutralisoijista 15 % alennus. Tiedot jälleenmyyjistä www.bennye.fi. Ostokset voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta, jolloin alennukseen oikeuttavan alennuskoodin saa ottamalla yhteyttä info(at)studiodiiva.com ja esittämällä jäsenkorttinsa/-numeronsa.

Holiday Club Resorts Oy 

Holiday Club tarjoaa vähintään 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista: Turun Caribia hotelli ja Villas, Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot, Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot, Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot, Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot, Salla hotelli ja loma-asunnot, Saariselkä hotelli ja loma-asunnot.

Etu on voimassa myös loma-asuntokohteissa: Airisto, Calahonda, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori, Naantali ja Vierumäki.

Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk.

Varaukset: www.holidayclub.fi tai p. 030 68 600

Käytäthän varatessasi koodia: PSORI15

Hotel Arthur

Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, tarjoaa 10 € alennuksen hotellin päivän hinnoista. Mainitse varauksen yhteydessä Psoriasisliiton jäsenyys. p. 09 173 441, reception(at)hotelarthur.fi. Myyntipalvelu avoinna ma-pe 8–16, www.hotelarthur.fi

Ihosairaala, Helsinki

Ihosairaala, Salomonkatu 1, 2. krs. 00100 Helsinki, tarjoaa 10 euron alennuksen lääkärin vastaanoton poliklinikkamaksusta ja 20 euron alennuksen 15 kerran valohoitosarjasta. Esitä jäsenkorttisi sairaalan vastaanotossa. Lisätiedot ja ajanvaraukset: https://ihosairaala.fi/ tai puh. 010 4192 000.

 

Impolan kasvitila

Impolan kasvitila tarjoaa 10 % alennuksen verkkokaupassaan koodilla PSORI10. www.impolankasvitila.fi

 

Instru optiikka Oy    

Normaalihintaisista silmälaseista 30 % alennus.

Optikon suorittama näöntarkastus veloituksetta. Laajennettu näöntutkimus 35 €. (Saatavilla osassa Instrumentarium myymälöitä, sisältää silmänpohjakuvauksen.)

Normaalihintaisista aurinkolaseista 20 % alennus.

Normaalihintaisista piilolinsseistä 25 % alennus.

Piilolinssitarkastusten sovitus veloituksetta ja vaihtosovitus, jälkitarkastus veloituksetta.

Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet.

https://instruoptiikka.fi

Kultajousi

Kelloista 15 % alennus. Kultakoruista ja -ketjuista, timanttikoruista, pöytähopeoista ja hopeaesineistä ja -tuotteista sekä lahjatavaroista 20 % alennus. Kalevala-, Lapponia-, Lumoava- ja RLP-koruista 15 % alennus. Kultaseppä Tarkkanen design 10 % alennus.  Edut voimassa kaikissa Kultajousi-myymälöissä sekä Westerback 1897 -myymälässä. Lähimmät myymälät ja nettikauppa: www.kultajousi.fi  Tarjous löytyy myymälöissä Iholiiton tietojen alta.

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varaukset voit tehdä nettilinkin kautta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Lue lisää

Kampanjakoodi: LIITTO2021

 

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenhintaiset matkat Helsinki-Tukholma, Helsinki-Tallinna ja Turku-Tukholma -reiteillä. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Katso kaikki edut ja hinnat sekä varaa matkasi osoitteesta: www.vikingline.fi/edut/psori

Tuotetunnus Helsinki-Tukholma-risteilyllä ja vuorokauden risteily Turusta: FKKRY, päiväristeily Helsingistä Tallinnaan: FKKRYD, kausittain voimassa olevat arvokuponkitarjoukset risteilyillä: FPKRY, reittimatkat: FVRES, kausittain voimassa olevat arvokuponkitarjoukset reittimatkoilla: FPREIT.

Kiinnostuitko? Liity jäseneksi!

Rahanarvoisten etujen lisäksi saat jäsenenämme mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!