Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Jäsenedut

Saat jäsenedut käyttöösi liiton jäsenkortilla tai näyttämällä jäsenmaksun maksukuittia.

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset vuonna 2022:

Airport Hotels Helsinki
Pilot Airport Hotel

Jäsenetuna saat majoituksen hotellissamme -20 % kotisivujemme päivän parhaasta joustavasta hinnasta. Hinnat vaihtelevat saatavuuden ja kysynnän mukaan. Buffet aamiainen sisältyy aina huonehintaan.

Saat myös -10 % alennuksen ravintola Wingmanin ruokalistalta.

Varaukset suoraan hotelliin puhelimitse: 09-329 4800, sähköpostilla: hotel@airporthotelpilot.fi tai kotisivuiltamme: www.airporthotelshelsinki.fi
Varauskoodi: Psori2021
(Hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun.)
Esitä jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa tai ravintolassa maksun yhteydessä.

 

Skyline Airport Hotel

Jäsenetuna saat majoituksen  hotellissamme -20 % kotisivujemme päivän parhaasta joustavasta hinnasta. Hinnat vaihtelevat saatavuuden ja kysynnän mukaan.
Aamiainen lisämaksusta 15 € / henkilö hotellilta ostettuna. Kysy ennakkovaraajan etua aamiaisista varausta tehdessäsi.

Saat myös -10 % alennuksen ravintola Cloudberryn ruokalistalta.

Varaukset suoraan puhelimitse: 09-825 511, sähköpostilla: hotel@airporthotelskyline.fi tai kotisivuiltamme: www.airporthotelshelsinki.fi
Varauskoodi: Psori2021
(Hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun)
Esitä jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa tai ravintolassa maksun yhteydessä.

 

Allergia- ja Sisäilma-apu

Hyvän sisäilman ja hengittämisen erikoisliike, Allergia- ja Sisäilma-apu, tarjoaa 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenalennus annetaan myös ilmanpuhdistimien vuokrasta. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy, Sturenkatu 43, Helsinki, p. 09 323 8962. Ajankohtaiset tarjoukset ja lisätietoja: www.allergia-apu.fi

 

Ben Nye HD -meikkivoiteet 

Ben Nye HD meikkivoiteista, peiteaineista ja neutralisoijista 15 % alennus. Tiedot jälleenmyyjistä www.backstagebeauty.fi. Ostokset voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta, jolloin alennukseen oikeuttavan alennuskoodin saa ottamalla yhteyttä info@backstagebeauty.fi ja esittämällä jäsenkorttinsa/-numeronsa.

 

Hotel Arthur

Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, tarjoaa 10 % alennuksen hotellin päivän hinnoista. Varaukset suoraan nettisivuilta koodilla PSORIASIS.
Varamaan pääset täältä.
Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 8–16. www.hotelarthur.fi

 

Ihosairaala, Helsinki

Ihosairaala, Salomonkatu 1, 2. krs. 00100 Helsinki, tarjoaa 10 euron alennuksen lääkärin vastaanoton poliklinikkamaksusta ja 20 euron alennuksen 15 kerran valohoitosarjasta. Esitä jäsenkorttisi sairaalan vastaanotossa. Lisätiedot ja ajanvaraukset: ihosairaala.fi tai puh. 010 4192 000.

 

Impolan kasvitila

Impolan kasvitila tarjoaa 10 % alennuksen verkkokaupassaan koodilla PSORI10. www.impolankasvitila.fi

 

Instru optiikka Oy    

Normaalihintaisista silmälaseista 30 % alennus.
Optikon suorittama näöntarkastus veloituksetta. Laajennettu näöntutkimus 35 €. (Saatavilla osassa Instrumentarium myymälöitä, sisältää silmänpohjakuvauksen.)
Normaalihintaisista aurinkolaseista 20 % alennus.
Normaalihintaisista piilolinsseistä 25 % alennus.
Piilolinssitarkastusten sovitus veloituksetta ja vaihtosovitus, jälkitarkastus veloituksetta.
Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet.
instruoptiikka.fi

 

Kultajousi

Kelloista 15 % alennus. Kultakoruista ja -ketjuista, timanttikoruista, pöytähopeoista ja hopeaesineistä ja -tuotteista sekä lahjatavaroista 20 % alennus. Kalevala-, Lapponia-, Lumoava- ja RLP-koruista 15 % alennus. Kultaseppä Tarkkanen design 10 % alennus.  Edut voimassa kaikissa Kultajousi-myymälöissä sekä Westerback 1897 -myymälässä. Lähimmät myymälät ja nettikauppa: www.kultajousi.fi  Tarjous löytyy myymälöissä Iholiiton tietojen alta.

 

Oulun Ihoterveys

Oulun Ihoterveys, Lääkäritalo, Koulukatu 34, 5. krs. 90100 Oulu, tarjoaa 5 euron alennuksen Oulun Ihoterveyden käyntimaksusta. Alennuksen saamiseksi on esitettävä psoriasisliiton jäsenkortti.
www.ihoterveys.com

 

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Hintaetu on voimassa vain verkkosivujen kautta tehdyissä varauksissa. Varamaan pääset täältä.
Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Varauskoodi: LIITTO2022

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenhintaiset matkat Helsinki-Tukholma, Helsinki-Tallinna ja Turku-Tukholma -reiteillä. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Katso kaikki edut ja hinnat sekä varaa matkasi osoitteesta: www.vikingline.fi/edut/psori

Tuotetunnus Helsinki-Tukholma-risteilyllä ja vuorokauden risteily Turusta: FKKRY, päiväristeily Helsingistä Tallinnaan: FKKRYD, kausittain voimassa olevat arvokuponkitarjoukset risteilyillä: FPKRY, reittimatkat: FVRES, kausittain voimassa olevat arvokuponkitarjoukset reittimatkoilla: FPREIT.

Kiinnostuitko? Liity jäseneksi!

Rahanarvoisten etujen lisäksi saat jäsenenämme mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!