Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Ihmisiä kahvipöydän ympärillä.

Yhdistystoiminta

Tule mukaan psoriasisyhdistyksesi toimintaan!

Psoriasisliitolla on lähes 40 paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea. Otamme mielellämme toimintaan mukaan uusia ihmisiä, eli ota yhteyttä oman alueesi yhdistykseen ja lähde rohkeasti mukaan! Jos et tiedä, mihin yhdistykseen kuulut, voit kysyä neuvoa Psoriasisliiton järjestösuunnittelijoilta.

Paikallisyhdistykset järjestävät muun muassa erilaisia asiantuntija- ja hyvinvointiluentoja, hoidonohjausiltoja sekä liikunta- ja perhetapahtumia. Joillakin paikallisyhdistyksillä on oma uimahalli- tai keilausvuoro. Tiedot paikallisyhdistysten tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Psoriasisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Psoriasisliitto ja yhdistykset kouluttavat vapaaehtoistoimijat tehtäviinsä. Yhdistystoiminnassa pääset tutustumaan muihin psoriasista sairastaviin ja saat vertaistukea.

Tervetuloa mukaan!

Tukea yhdistystoimintaan

Ansiomerkit ja osaamismerkit

Kiinnostuitko? Liity jäseneksi!

Jäsenenämme pääset mukaan yhdistysten tapahtumiin, saat rahanarvoisia etuja ja lisäksi mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!