Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Ansiomerkit

Ansiomerkki on arvokas tunnustus Psoriasisliiton tai paikallisyhdistyksen hyväksi tehdystä työstä. 

Ansiomerkkejä ovat Paikallisyhdistyksen hopeinen ja kultainen ansiomerkki sekä Psoriasisliiton hopeinen ja kultainen ansiomerkki. Merkki voidaan myöntää henkilölle, jonka katsotaan erittäin ansiokkaalla tai merkittävällä tavalla toimineen maamme psoriasista sairastavien sekä paikallisyhdistyksen tai Psoriasisliiton hyväksi tai toimineen vastuullisissa tai erittäin vastuullisissa paikallisyhdistyksen tai Psoriasisliiton tehtävissä.

Paikallisyhdistys voi myöntää Psoriasisliiton viirin ansioituneelle henkilölle, yhdistykselle tai yhteisölle.

Psoriasisliiton kultainen ansiomerkki vaikuttajille voidaan myöntää henkilöille, jotka ovat toimineet valtakunnallisesti tai kansainvälisesti maamme psoriasista sairastavien tai Psoriasisliiton hyväksi ja sen valtakunnallisen toiminnan kehittämiseksi.

Ansiomerkin myöntämisestä päättää Psoriasisliiton hallitus. Lisätietoja ansiomerkeistä, niitä koskevat ohjeet ja säännöt sekä ansiomerkin hakulomakkeen saat Psoriasisliitosta: liittotoimisto@psori.fi, p. 040 9052 543.


Psoriasisliiton hopeinen ja kultainen ansiomerkki.


Paikallisyhdistyksen hopeinen ja kultainen ansiomerkki.


Psoriasisliiton kultainen ansiomerkki vaikuttajille.

Vertaistukea ja etuja jäsenille

Tiesithän, että Psoriasisliiton jäsenenä saat mm. Ihon aika -lehden, joka kertoo viimeisimmät tiedot iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden hoidosta sekä tarjoaa vertaistukea. Lue lisää ja liity jo tänään!