Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Psoriasisliitto ansiomerkit

Tukea yhdistystoimintaan

PPsoriasisliitto on valmistanut runsaasti aineistoa helpottamaan yhdistystoiminnan suunnittelua ja toteutusta.

Tutustu tukimateriaaleihin täällä.  Lisätietoja materiaaleista, koulutuspyynnöt ja muuta neuvontaa saa järjestösuunnittelijoilta.

Jäsenjärjestöavustuksen ohjeet ovat omalla sivullaan. Tutustu niihin täällä.

Psoriasisyhdistys toimii käsikirja sisältää perustietoa ja vinkkejä paikallisyhdistysten toimintaan. Käsikirjan liitteet saat järjestösuunnittelijoilta.

Paikallisyhdistyksille on tarjolla myös koulutusta käsikirjan eri teemoista. Ota yhteyttä alueesi järjestösuunnittelijaan ja tilaa oma yhdistyskoulutus!

Järjestösuunnittelijoilta saat yhdistystoiminnan tueksi myös muun muassa pohjat yhdistykset vuosikelloon sekä talousarvion ja toimintasuunnitelman tekemiseen sekä yhdistysten mallisäännöt ja YAP-jäsenrekisterin käyttöohjeet.

Toimintaryhmät monipuolistavat yhdistysten toimintaa

Matalan kynnyksen toimintaryhmät ovat psoriasisyhdistysten uusin toiminnan muoto. Psoriasisliiton hallituksen hyväksymä toimintaohje opastaa toimintaryhmien perustamisessa ja toiminnan järjestämisessä.

Ryhmät toimivat paikallisyhdistyksen sisällä, eivätkä ne tarvitse omaa hallintoa. Ryhmät voivat olla joko tietyllä paikkakunnalla toimivia tai keskittyä esimerkiksi tietyn ikäisille suunnattuun toimintaan.

Lue lisää toimintaryhmistä.

Kuva: Psoriasisyhdistysten ansiomerkkien saajia, toukokuu 2019.