Salon seudun psoriasisyhdistys valittu Vuoden yhdistykseksi

Salon seudun psoriasisyhdistys on valittu vuoden 2022 psoriasisyhdistykseksi. Valinta julkistettiin psoriasisyhdistysten järjestöpäivillä Hämeenlinnassa 11.2.

Salon seudun psoriasisyhdistyksen aktiivit kunniakirja ja kukkakimppu kädessään.

Salon seudun psoriasisyhdistys valittu Vuoden yhdistykseksi

Valintaraati, johon kuuluivat Psoriasisliiton järjestösuunnittelijat ja toiminnanjohtaja, kehui Salon seudun psoriasisyhdistystä aktiivisuudesta, monipuolisuudesta ja hyvästä työnjaosta.

Yhdistys on muun muassa kehittänyt hallituksen työnjakoa niin, että vapaaehtoisten työkuorma pysyy maltillisena. Vapaaehtoiset ovat kasvattaneet osaamistaan kouluttautumalla aktiivisesti eri asioissa.

Yhdistys on tarjonnut jäsenilleen kattavasti toimintaa, ja erityisesti liikuntatoiminta on ollut monipuolista ja säännöllistä. Salon seudun psoriasisyhdistys on tehnyt myös onnistuneesti yritysyhteistyötä, jonka avulla yhdistyksen jäsenet ovat esimerkiksi saaneet alennusta valohoidosta.

Salon seudun psoriasisyhdistys on kunnostautunut vaikuttamisessa: Se on ottanut kantaa muun muassa järjestöjen avustusperiaatteisiin hyvinvointialueellaan sekä tavannut aiemman perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindénin.

Salon seudun psoriasisyhdistys on kunnostautunut vaikuttamisessa: Se on ottanut kantaa muun muassa järjestöjen avustusperiaatteisiin hyvinvointialueellaan.

Yhdistys saa valintaraadilta kehuja myös yhdenvertaisuuden huomioimisesta: Esimerkiksi syksyn yhteinen Tallinnan-matka tehtiin omalla bussilla, joka oli mukana koko matkan ajan. Tällä tavoin matkalle pystyivät osallistumaan myös sellaiset jäsenet, joiden ei olisi muuten ollut mahdollista liikkua kaupungilla.

– Olemme todella kiitollisia ja iloisia tästä tunnustuksesta! Suuri kiitos kuuluu myös Lounais-Suomen alueen järjestösuunnittelija Hannele Kirveskoskelle, joka on auttanut meitä toteuttamaan ideoitamme, kommentoi Salon seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Satu Suominen.

Psoriasisliitto valitsi Vuoden yhdistyksen nyt toista kertaa. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää ja palkita psoriasisyhdistysten vapaaehtoisia hyvästä työstä sekä innostaa yhdistyksiä monenlaiseen kansalaistoimintaan. Palkinnon arvo on 300 euroa, ja yhdistys saa käyttää sen haluamallaan tavalla.

Kuvassa Salon seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Satu Suominen ja rahastonhoitaja Tarja Rounamaa.

Tutustu Salon seudun psoriasisyhdistyksen toimintaan:

Verkkosivut
Facebook
Instagram (@salonpsori)
Twitter (@salonpsori)
salonpsoriyhdistys@gmail.com