Helsinki

Voimaa psorista -vertaistukikurssi 6 (voi osallistua läheisen kanssa)

Psoriasisliitto Ry

Ajankohta

Klo: 

Katuosoite

Hotelli Haaga
Nuijamiestentie 10, Helsinki

Lisätietoa

Kurssi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille työikäisille psoriasista sairastaville sekä heidän läheisilleen, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa ja tukea pitkäaikaissairauden kanssa elämiseen.

Vertaistuellinen kurssi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille työikäisille iho- tai nivelpsoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen. Läheisen ei tarvitse olla oma puoliso, vaan mukaan voi ottaa kenen tahansa tärkeän ihmisen, jonka ei tarvitse sairastaa psoriasista. Kurssille voi osallistua myös yksin.

Kurssille osallistuvan ei tarvitse olla työelämässä, vaan esimerkiksi opiskelija, perhevapaalla tai työttömänä oleva voi yhtä hyvin osallistua.

Kurssilta saa  tietoa iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden omahoidosta sekä psoriasikseen liittyvistä muista sairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä terveellisillä elintavoilla. Lisäksi tietoa saa psoriasista sairastavien oikeuksista työelämässä. Kurssin ohjelmassa on päivittäin nivelystävällistä liikuntaa, ja sieltä saa reilusti vertaistukea, voimaa ja virkistystä arkeen. 

Hakuaika alkaa: 13.5.2024 klo 9
Hakuaika päättyy: 23.8.2024 klo 23.30
Kurssille valitaan 14 osallistujaa ja kurssivalinnoista ilmoitetaan kurssille valituille noin viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

Kurssin omavastuu: 70 euroa/ henkilö. Sisältää täysihoidon ja majoituksen kahden hengen huoneessa.

Lisätietoja: Seija Mustonen, seija.mustonen@psori.fi