Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Mies ja nainen nostelevat käsipainoja ja katsovat toisiinsa.

Seniorilla psoriasis

Jos olet psoriasista sairastava yli 60-vuotias eläkeläinen, hae Psoriasisliiton seniorikurssille.

Kurssien ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, perustietoa psoriasiksesta ja sen hoidosta sekä erityiskurssilla lisäksi tyypin 2 diabeteksesta. Saat myös käytännön vinkkejä omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Liikuntaa on ohjelmassa päivittäin. Edellytyksenä osallistumiselle on, että selviydyt omatoimisesti kurssin ohjelman aikana ja majoituksessa.

Psoriasis ja tyypin 2 diabetes -kurssi on tarkoitettu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkeläisille, joilla on tyypin 2 diabetes tai lisääntynyt riski sairastua siihen.

Tulevat kurssit löydät tapahtumakalenterista.

Hae seniorikurssille

Kurssin hakemuslomakkeen voit tulostaa tältä sivulta tai tilata Psoriasisliitosta.

Hakemus seniorikurssille: Psoriasis ja seniorit 

Hakemus seniorikurssille: Psoriasis ja tyypin 2 diabetes 

HUOM. Koronaepidemian vuoksi toivomme, että palautat täytetyn lomakkeen määräpäivään mennessä miellään skannattuna / vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen kristiina.rautio@psori.fi.

Voit lähettää lomakkeen myös postitse osoitteeseen Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Tässäkin tapauksessa kannattaa varmistaa sähköpostitse tai puhelimitse, että lomake on saapunut perille.

Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Kurssille valitut saavat kutsun hakuajan päättyä. Kutsun mukana on kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.

Lisätietoja:

Kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio, p. 040 5794 254,  kristiina.rautio@psori.fi

Opintokeskus Siviksen logo.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla -logo.