Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Tuetut lomat

Tuetut lomat tarjoavat tilaisuuden irrottautua arjesta, rentoutua ja jakaa kokemuksia muiden psoriasista sairastavien kanssa. Hae mukaan!

Psoriasisliiton tuetut lomat on tarkoitettu psoriasista sairastaville sekä heidän puolisoilleen ja perheilleen. Lomalta saat voimia oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

STM tukee tuettuja lomia Veikkauksen tuotoilla. Järjestäjänä toimivat lomajärjestöt. Lomajärjestö myöntää lomalaisille lomatuen, joka kattaa pääosan loman hinnasta. Lomalainen maksaa omavastuuosuuden ja matkat. Veikkauksen rahoittamalle tuetulle lomalle voi päästä joka toinen vuosi.

Lisätietoja Psoriasisliiton tuetuista lomista

Koronaviruksen vaikutus

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ei järjestä pitkäaikaissairaiden ja vammaisryhmien lomia kesä-, heinä- ja elokuun aikana. Myös Psoriasisliiton tuetut lomat on kesältä 2020 peruttu.

Ensimmäinen Psoriasisliiton tuettu loma on lapsiperheloma Kuortaneen urheiluopistolla 17.-22.10.2020. Hakuaika tälle lomalle päättyy 19.7. Lisäksi on tavoitteena, että aikuisten loma järjestetään marraskuussa. Tämä varmistuu myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja verkkosivuilla mtlh.fi. 

Ne, joiden tuettu loma peruuntui, voivat esittää uusia lomatoiveita ottamalla yhteyttä Maaseudun terveys- ja lomahuoltoon. Korvaavaa lomaa ei kuitenkaan voida tässä tilanteessa taata.

Hakeminen

Lomille haetaan täyttämällä lomajärjestön lomatukihakemus. Sähköinen hakemus täytetään lomajärjestön verkkosivulla www.mtlh.fi. Tulostettavan ja postitettavan lomatukihakemuksen saat tästä.

Lomajärjestö valitsee lomalaiset hakemusten perusteella, joten hakemuksen huolellinen täyttäminen on tärkeää. Lomatuen saamiseen vaikuttavat taloudelliset perustelut, mutta perusteluina ilmoitetaan kaikki ne taloudelliset, terveydelliset tai sosiaaliset syyt, joilla hakija perustelee tuetun loman tarpeensa.

Lisätietoja: järjestösuunnittelija Teuvo Leppänen, p. 040 7281 144, teuvo.leppanen@psori.fi

Hengähdystauko arjesta tuetulla lomalla (Ihonaika 4/2018)

 

 

Tuettu Veikkauksen tuotoilla -logo.