Tuetut lomat

Tuetut lomat tarjoavat tilaisuuden irrottautua arjesta, rentoutua ja jakaa kokemuksiasi muiden psoriasista sairastavien kanssa.

Psoriasisliiton tuetut lomat ovat tarkoitettu psoriasista sairastaville sekä heidän puolisoilleen ja perheilleen. Lomalta saat voimia oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

STM tukee tuettuja lomia Veikkauksen tuotoilla. Järjestäjänä toimivat lomajärjestöt. Lomajärjestö myöntää lomalaisille lomatuen, joka kattaa pääosan loman hinnasta. Lomalainen maksaa omavastuuosuuden ja matkat. Veikkauksen rahoittamalle tuetulle lomalle voi päästä joka toinen vuosi.

Hakeminen

Lomille haetaan täyttämällä lomajärjestön lomatukihakemus. Sähköinen hakemus täytetään lomajärjestön verkkosivulla www.mtlh.fi. Paperisen lomatukihakemuksen voi tulostaa alta tai pyytää Psoriasisliitosta.

Lomajärjestö valitsee lomalaiset hakemusten perusteella, joten hakemuksen huolellinen täyttäminen on tärkeää. Lomatuen saamiseen vaikuttavat taloudelliset perustelut, mutta perusteluina ilmoitetaan kaikki ne taloudelliset, terveydelliset tai sosiaaliset syyt, joilla hakija perustelee tuetun loman tarpeensa.

Lisätietoja: järjestösuunnittelija Teuvo Leppänen, p. 040 7281 144, teuvo.leppanen(at)psori.fi

 

Lomatukihakemus_MTLH-ry.pdf
277,
Päivitetty: 29.3.2017
Tuetut-lomat-2018_16.10..pdf
237,
Päivitetty: 16.10.2017