Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Kaksi naista kuvattuna takaapäin ottamassa kuvaa itsestään veden äärellä.

Tule somelähettilääksi

Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa? Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä kotoa käsin? Lähde mukaan Psoriasisliiton sometiimiin!

Etsimme mukaan kaikenikäisiä, eri puolella Suomea asuvia ihmisiä, joilla on kokemusta elämästä psoriasiksen, nivelpsoriasiksen tai PPP:n (palmoplantaarinen pustuloosi) kanssa.

Mitä saat?

  • Pääset mukaan kehittämään merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa! Saat antaa oman panoksesi muiden psoriasista tai PPP:tä sairastavien tueksi ja iloksi.
  • Kuulet hyvissä ajoin tulevista kampanjoista ja saat materiaalia, jota voit hyödyntää omissa kanavissasi.
  • Tarvittaessa tukea Psoriasisliitosta ja muilta somelähettiläiltä.  Minkään kysymyksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.
  • Koulutusta sinua kiinnostavista asioista ja yhteisen tapaamisen noin kerran vuodessa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Viet omissa somekanavissasi tai osana Psoriasisliiton viestintää eteenpäin sinulle tärkeitä asioita, jotka liittyvät psoriasikseen tai PPP:hen.
  • Konkreettisia tekoja: voit päivittää omia somekanaviasi, jakaa tai kommentoida liiton tekemiä postauksia, keskustella Facebookin vertaisryhmässä, twiitata tai mitä vain, mikä tuntuu juuri sinulle luontevalta. Halutessasi voit osallistua myös liiton viestintään esimerkiksi tuottamalla sisältöä blogiin tai antamalla haastatteluja.
  • Vinkkaat somessa tarvittaessa oikean tiedon lähteelle tai kerrot omista kokemuksistasi. Somelähettilästoiminta keskittyy vertaistukeen, kun taas sairauden hoidosta vastaavat jatkossakin ammattilaiset kuten lääkärit ja hoitajat.
  • Voit käyttää lähettiläänä toimimiseen niin paljon tai vähän aikaa kuin sinulle sopii. Odotamme kuitenkin, että osallistut jollain tavalla ainakin Psoriviikkoon huhtikuussa ja Maailman psoriasispäivään lokakuun lopussa.
  • Somelähettilään tehtävää ei ole tarkasti rajattu, vaan jokainen saa luoda itselleen sellaisen roolin kuin kiinnostukseen ja elämäntilanteeseen parhaiten sopii!

Miten mukaan?

Otamme mielellämme lisää somelähettiläitä tiimiimme, eli jos kiinnostuit, täytä sähköinen somelähettilään hakulomake, niin otamme sinuun yhteyttä! Ilmoittaudu 31.1. mennessä – seuraava uusien somelähettiläiden koulutus on lauantaina 13. helmikuuta 2021.

Voit myös olla suoraan yhteydessä tai kysyä lisätietoja vaikuttamistyön asiantuntijalta Hanna Karhuselta, hanna.karhunen@psori.fi tai viestintäpäällikkö Susanna Kaajalta, susanna.kaaja@psori.fi.

Tervetuloa mukaan!