Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto Minna Mäyrä
03.05.
2024

Hae mukaan Maailman psoriasispäivän kampanjakuvauksiin!

Onko iho- tai nivelpsoriasis osa arkeasi? Haluaisitko vaikuttaa ihmisten asenteisiin ja siihen, miten psoriasista sairastavat kohdataan? Haluatko viettää ihanan kuvauspäivän ja edistää iho- ja kehorauhaa? Hae mukaan kuvauksiin täyttämällä hakulomake!

Jokainen (iho ja keho) on upea ja arvokas. Jokaisella on oikeus iho- ja kehorauhaan. Me haluamme tehdä tämän näkyväksi yhdessä sinun kanssasi, erityisesti Maailman psoriasispäivänä 29.10. ja sen kampanjassa, joka toteutetaan yhdessä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Haemme kaikenlaisia ihmisiä mukaan kuviin, jotka ottaa ammattivalokuvaaja.

Kuvaukset järjestetään Helsingissä lauantaina 15.6.2024 klo 11–16.

Etsimme ihmisiä, joilla iho- tai nivelpsoriasis näkyy – enemmän tai vähemmän. Haluamme sinut juuri sellaisena kuin olet. Toivomme mukaan mahdollisimman moninaista joukkoa ihmisiä: miehiä, naisia, muunsukupuolisia, vanhoja, nuoria, iättömiä, tummia, vaaleita, persoonallisia, tavallisia, joiden avulla saamme nostettua esiin erilaisten ihosairauksien ja nivelpsoriasiksen kirjoa. Kuvaukset on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Toivomme mukaan myös perheenjäseniä tai useampaa sukupolvea.

Psoriasisliitto ja Allergia-, iho- ja astmaliitto käyttävät kuvia ihorauha-teemaisen kampanjan aikana loka-marraskuussa, esimerkiksi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, ulkomainoksissa ja jäsenlehdessä. Kuvia voidaan käyttää liittojen viestinnässä 31.12.2026 asti. Kuvaaja voi myös käyttää kuvia työnäytteenä verkkosivuillaan.

Saat itsellesi 1–2 kuvaa muistoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Voit tutustua aiempiin Ihorauha-kuviin ja tarinoihin: www.allergia.fi/ihoviikko/ihorauha-tarinoita/.

Kuvausten teema: #Ihorauha – Jokainen (iho ja keho) on upea ja arvokas
Kuvat: 1–3 yksilökuvaa/hlö (puolikuva) tai perhe/useamman sukupolven kuva
Kuvausaika: Kuvaukset kestävät kaikkiaan viisi tuntia. Kuvaus sisältää meikkauksen, noin 20 minuutin yksilö-, perhe- tai sukupolvikuvauksen. Lisäksi otetaan ryhmäkuvia muiden kuvauksiin osallistujien kanssa.

Kuvauspaikalle tuleminen: Jokainen tulee itsenäisesti omalla kustannuksellaan kuvauspaikalle, joka on Helsingissä.

Valmistautuminen:
– Musta toppi tai t-paita sekä housut tai hame (alaosan värillä ja kuosilla ei väliä)
– Psoriasis saa näkyä, samoin kuin siihen mahdollisesti liittyvät apuvälineet tai vastaavat.
– Paikalla on meikkaaja-kampaaja, joten ennen kuvauksiin tuloa ei kannata meikata.
– Laita hiuksesi itsellesi mieluisalla tavalla.

Mitä sinä saat?
– 1-2 kuvaa omaan käyttöösi
– Kivan yhteisen kokemuksen
– Pientä purtavaa päivän aikana
– Mahdollisuuden viedä iho- ja kehorauhaa eteenpäin

Mitä me saamme?
– Ihorauhaa-viestille aitoja viestinviejiä
– Käyttöoikeuden materiaaleihin vuosille 2024-2026
– Jakaa sinun tarinasi (muokataan yhdessä hakemustekstin pohjalta)

Valitsemme kuvattavat hakemusten perusteella. Valinnassa ovat etusijalla Psoriasisliiton jäsenyhdistysten jäsenet.

Kiinnostuitko? Hae mukaan kuvauksiin täyttämällä hakulomake. Ilmoitamme valituille mukaan pääsystä ja annamme tarkemmat aikataulut ja ohjeet kuvauksiin.

Jos olet kiinnostunut kuvauksista, mutta et pääse paikalle kesäkuussa, järjestämme toiset kuvaukset elokuun lopussa Helsingissä. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Kesäkuun Ihorauha-kuvausten viimeinen hakupäivä on su 2.6.2024 klo 23.59 ja ilmoitukset valinnoista tulevat ke 5.6.2024.

Lisätietoja: Henna Blom, viestintäassistentti, henna.blom@psori.fi