Lahden seudun psoriasisyhdistys valittu Vuoden yhdistykseksi

Lahden seudun psoriasisyhdistys on valittu vuoden 2021 psoriasisyhdistykseksi. Valinta julkistettiin psoriasisyhdistysten järjestöpäivillä 28.5.

Lahden seudun psoriasisyhdistyksen aktiivit seisovat ruusut ja kunniakirja kädessään.

Lahden seudun psoriasisyhdistys valittu Vuoden yhdistykseksi

Psoriasisliitto valitsi Vuoden yhdistyksen nyt ensimmäistä kertaa. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää ja palkita psoriasisyhdistysten vapaaehtoisia hyvästä työstä sekä innostaa yhdistyksiä monenlaiseen kansalaistoimintaan.

Lahden seudun psoriasisyhdistyksen valintaan vaikuttivat erityisesti yhdistyksen aktiivinen viestintä sekä monipuolinen toiminta.

”Olette uudistaneet ilmettänne ja brändänneet nimennekin somessa ”Lahenpsoriksi”. Some ei ole ollut pelkkää pintaa, vaan siellä on avattu jäsenistölle kivalla tavalla tulevaa toimintaa ja tuotu esille psoria sairastaville tärkeitä asioita. Lahden seudun psoriasisyhdistys on meille oiva esimerkki, joka on kääntänyt toimintansa nousuun muutaman vuoden takaisten haasteiden jälkeen”, todetaan valinnan perusteluissa.

Lahden seudun psoriasisyhdistys on meille oiva esimerkki, joka on kääntänyt toimintansa nousuun muutaman vuoden takaisten haasteiden jälkeen.

– Halusimme tunnustuksella tuoda esiin sitä arvoa ja merkitystä, jota vapaaehtoistyö tuo. Vapaaehtoisia tulee kiitettyä liian harvoin, vaikka he antavat aikaansa yhteisen tärkeän asian hyväksi. Vuoden yhdistyksen palkitseminen on yksi tapa nostaa esiin hienoa työtä ja onnistumisia, sanoo Psoriasisliiton vastaava järjestösuunnittelija Kirsti Karttunen.

– Oli suuri ilo vastaanottaa Vuoden yhdistys -titteli ensimmäisenä! On hienoa, jos voimme esimerkillämme innostaa muitakin yhdistyksiä. Erityisen ihanaa oli, että tunnustus tuli meille täysin yllätyksenä, arvokkaassa tilaisuudessa kotikaupungissamme ”Lahessa”. Jatkamme tämän voimin entistäkin innokkaammin ja lämpimin mielin työntekoa yhdistyksemme jäsenten ja koko psoriyhteisön eteen, iloitsee Lahden seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Marianne Ketonen.

Valintaraatiin kuuluivat Psoriasisliiton järjestösuunnittelijat Kirsti Karttunen, Hannele Kirveskoski, Senni Lappalainen ja Teuvo Leppänen sekä toiminnanjohtaja Sonja Bäckman. Vuoden yhdistys julkistettiin psoriasisyhdistysten järjestöpäivillä, jotka järjestettiin Lahdessa 28. ja 29.5.

Tutustu Lahden seudun psoriasisyhdistyksen toimintaan:

Verkkosivut
Facebook: Lahden seudun psoriasisyhdistys
Instagram: lahenpsori
TikTok: lahenpsori