Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon

Kannattajajäsenet

Kannattajajäsenenä tuet Psoriasisliiton toimintaa ja osoitat arvostavasi psoriasistyötä. Sekä yritykset ja yhteisöt että yksityishenkilöt voivat liittyä Psoriasisliiton kannattajajäseneksi.

Yksityishenkilön kannattajajäsenyys

Yksityishenkilön kannattajajäsenmaksu on 50 euroa vuodessa. Kannattajajäsenet saavat halutessaan Ihon aika -lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden kautta kannattajajäsenet saavat ajankohtaista tietoa liiton toiminnasta ja psoriasiksesta.
Ota yhteyttä Psoriasisliiton liittotoimistoon, jos haluat liittyä kannattajajäseneksi, liittotoimisto@psori.fi, p. 040 9052 543.

Yritysten ja yhteisöjen kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenmaksu vuodessa yrityksille ja yhteisöille:

200 euroa: nimi kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla

700 euroa: nimi ja yrityksen logo kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla ja Ihon aika -lehdessä julkaistavassa luettelossa

1700 euroa: nimi ja yrityksen logo kannattajajäsenluettelossa Psoriasisliiton verkkosivuilla ja Ihon aika -lehdessä, lisäksi linkki yrityksen omalle sivustolle

Kaikki kannattajajäsenet saavat Ihon aika -lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden kautta kannattajajäsenet saavat ajankohtaista tietoa liiton toiminnasta ja psoriasiksesta.

Tervetuloa kannattajajäseneksi!

Jos olet kiinnostunut yritysten ja yhteisöjen kannattajajäsenyydestä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Sonja Bäckmaniin, p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi.

Kiitos toimintamme tukemisesta!

Kannattajajäsenemme 2024:

Lääkeyhtiö AbbVien logo.

AbbVie


Lääkeyhtiö Amgenin logo.

Amgen


Boehringer Ingelheim Finland Ky:n logo

Boehringer Ingelheim


Lääkeyhtiö Bristol Myers Squibbin logo.

Bristol Myers Squibb


Lääkeyhtiö Lillyn logo.

Lilly


Lääkeyhtiö Novartiksen logo.

Novartis Finland


Lääkeyhtiö UCB:n logo.

UCB