Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckman.
21.04.
2022

Vuosikertomus 2021

Vuonna 2021 korona oli asettunut osaksi arkeamme Psoriasisliitossa ja olimme oppineet tuntemaan sen aaltoilevuuden ja yllätyksellisyyden uusien virusvarianttien ilmaantuessa.

Etäyhteyksien hyödyntäminen muun muassa Teamsin kautta muodostui rutiiniksi. Niiden avulla järjestimme muun muassa psoriaatikoille mahdollisuuksia vertaistukeen ja keskustelimme päättäjien kanssa.

Saimme sekä perustoimintamme että hankkeemme sujumaan hyvin, kun huomioimme digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Myös kurssit Kanarialla käynnistyivät syksyllä pitkän tauon jälkeen.

Psoriasisyhdistykset järjestivät jäsenjärjestöavustuksella erilaisia tapahtumia ja toimintoja ja perehtyivät samalla myös käyttämään digitaalisia välineitä.

Ihon aika -lehti tarjosi lukijoilleen monipuolista tietoa ja tukea koronapandemian aikana ja Psorilinjalle tuli runsaasti yhteydenottoja.

Kehitimme omaa varainhankintaamme vuoden aikana. Varainhankinta on jatkossa entistäkin tärkeämpää, sillä sosiaali- ja terveysjärjestöille myönnettävät avustukset sijoitetaan valtion budjettiin vuoden 2024 alusta, ja samalla budjettivaroihin kohdistuu paineita monesta eri suunnasta.

Suunnittelimme myös Psoriasisliiton tulevaisuutta Elinvoimainen järjestö 2020-luvulla -selvityshankkeessa järjestämällä aiheesta työpajat kaikilla aluepäivillämme.

Kiitos kaikille, jotka olitte tekemässä kanssamme vuotta 2021!

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Sonja Bäckman, Psoriasisliiton toiminnanjohtaja

Vuosikertomuksen 2021 tiivistelmä

Psoriasisliiton vuosi 2021 lukuina.

Kuva: Studio Musta&Valkoinen