Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Käsi, joka laittaa viiden euron seteliä Pieni ele -keräyksen lippaaseen.

Rahoitus

Jäsenmaksut, lahjoitukset ja yritysyhteistyö täydentävät Veikkauksen rahoitusta.

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Psoriasisliiton toimintaa Veikkauksen tuotoilla. Tämä muodostaa 70 prosenttia rahoituksestamme. Omaa rahoitusta on noin 30 prosenttia. Oma rahoitus koostuu jäsenmaksuista, lahjoituksista ja yhteistyöstä yritysten ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Olemme mukana muun muassa Pieni ele -keräyksessä 16 muun yhdistyksen kanssa. Koulutuksiin saamme tukea myös Opintokeskus Sivikseltä. Kokonaisuudessaan liiton rahoitus on vuodessa noin 1 700 000 euroa.

Pitäisikö liittyä? Lue kahdeksan syytä, miksi jäsenyys kannattaa täältä.

Haluatko lahjoittaa toimintaamme? Katso lisätiedot täältä

Yritysyhteistyö

Psoriasisliiton tavoitteena on saada yritysyhteistyön kautta toimintaan lisäresursseja ja uusia toimintamahdollisuuksia, jotka toteuttavat Psoriasisliiton toiminta-ajatusta ja kolmivuotiskauden toimintalinjauksia.

Olemme laatineet yritysyhteistyön periaatteet, jotka määrittelevät toimintaamme yritysten kanssa sekä tekevät menettelytapamme näkyviksi. Näin luomme edellytykset eettisesti toimivalle yhteistyölle Psoriasisliiton ja yritysten kesken, mikä edistää psoriasista sairastavien kokonaisvaltaisen hoidon ja palveluiden saatavuutta.

Haluatko tukea toimintaamme? Liity kannattajajäseneksi!

 

Tuettu Veikkauksen tuotoilla -logo.

Opintokeskus Siviksen logo.