Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Keltainen auringonkukka.

Hankkeet

Psoriasisliitossa on käynnistynyt vuonna 2020 kaksi hanketta: kolmivuotinen Vertaistervarit-hanke ja kevääseen 2021 jatkuva Digi omaksi! -hanke. Tutustu ja tule mukaan!

Vertaistervarit

Vertaistervarit-hankkeessa tarjotaan vertaistukea elintapamuutokseen ryhmissä, joita vetävät koulutetut vapaaehtoiset. Hanke käynnistyi huhtikuussa 2020 ja jatkuu vuoteen 2022. Sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Lue lisää Vertaistervarit-sivulta.

Vertaistervarit – hyvinvointia ja terveyttä edistävää vertaisryhmätoimintaa

Digi omaksi!

Digi omaksi! -hanke tarjoaa eri-ikäisille psoriasista sairastaville tukea, ohjausta ja neuvontaa digitaalisia välineitä hyödyntäen. Hanke käynnistyi kesäkuussa 2020 ja jatkuu kesäkuuhun 2021 ja sitä rahoitetaan Veikkauksen varoista, koronavirustilanteesta johtuvista ylimääräisistä avustuksista. Lue lisää Digi omaksi! -hankkeen sivulta.

Verkkovertaistuki-hanke

Verkkovertaistuki-hankkeessa tutkitaan ja kehitetään järjestöjen ryhmämuotoista verkkovertaistukea. Hanke käynnistyi toukokuussa 2021 ja jatkuu kevääseen 2023. Sitä rahoitetaan Veikkauksen varoista. Lue lisää Verkkovertaistuki-hankkeen sivuilta.