Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Opiskelua pitkäaikaissairauden kanssa -webinaari

Ajankohta:
30.11.22
Aikataulu:
15:30 - 17:00
Paikka:
Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse 30.11. aamulla.
Katuosoite:
Verkkokoulutus

Opiskelua pitkäaikaissairauden kanssa -webinaari

Pitkäaikaissairaus voi vaikuttaa elämään useilla eri tavoilla ja asettaa haasteita niin opinnoissa, työelämässä kuin ihmissuhteissa. Pitkäaikaissairaudet koskettavat tavalla tai toisella monia meistä, ja myös korkeakouluopiskelijoista noin kolmanneksella on jokin pitkäaikaissairaus tai vamma. Sairauden kanssa ei tarvitse jäädä yksin, vaan tukea, neuvontaa ja apua on saatavilla monelta eri taholta.
 
Potilasjärjestöt ja YTHS järjestävät webinaarin opiskelusta ja pitkäaikaissairauksista keskiviikkona 30.11. klo 15.30–17.00. Tarkastelemme aihetta tutkimustiedon valossa ja kerromme potilasjärjestöjen toiminnasta ja palveluista. Lisäksi tutustumme pitkäaikaissairaiden hoitopolkuun YTHS:llä ja siihen, millä tavoin korkeakoulu voi tukea opiskelijaa. Kerromme myös, millaista tukea pitkäaikaissairaalle on saatavilla työelämässä.
 
Webinaari on kaikille avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 29.11. tällä lomakkeella. Webinaarin linkki lähetetään ilmoittautuneille aamulla 30.11. Tervetuloa!
 

Webinaarin ohjelma

  • Pitkäaikaissairaudet opinnoissa ja työelämässä
  • Potilasjärjestöjen palvelut ja neuvonta
  • Tietoisku pitkäaikaissairauksien hoidosta YTHS:llä (Minna Paavonsalo, YTHS)
  • Korkeakoulujen tuki, esimerkkinä Turun yliopisto (Paula Pietilä & Essi Huuhka)
  • Opiskelijajärjestöjen kommenttipuheenvuoro (Suvituuli Lundmark, SYL & Erica Alaluusua, SAMOK)
  • Aikaa kysymyksille

 
 
Webinaaria ovat mukana järjestämässä YTHS, Allergia-, iho- ja astmaliitto, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Korento ry, Psoriasisliitto ja Reumaliitto. Mukana ovat myös Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.