Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Vertaistervarit-ohjaajakoulutus verkkoalustalla 1.2.-29.3.22

Ajankohta:
1.2.–29.3.2022
Paikka:
Itslearning-verkkoalusta
Lisätiedot:

Oletko kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista ja vertaisryhmäohjaamisesta? Vertaistervarit-hanke järjestää Vertaistervarit-ohjaajakoulutuksen 1 op, joka antaa sinulle valmiuden toimia ohjaajana Vertaistervarit-ryhmässä, jossa osallistujia kannustetaan elintapamuutoksen tekemisessä ja ylläpitämisessä. Koulutuksen teemoja ovat liikunta, ruoka, päihteet ja uni.

Oletko kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista ja vertaisryhmäohjaamisesta?

Hae mukaan Itslearning-verkkoalustalla järjestettävään Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen!

Vertaistervarit-hanke järjestää Vertaistervarit-ohjaajakoulutuksen 1 op, joka antaa sinulle valmiuden toimia ohjaajana Vertaistervarit-ryhmässä, jossa osallistujia tuetaan elintapamuutoksen tekemisessä ja ylläpitämisessä. Koulutuksen teemoja ovat liikkuminen, ruoka, päihteet ja uni.

Koulutuksessa opit ohjaamaan elintapateemaista vertaisryhmää vertaisohjaajaparin kanssa. Saat ryhmänohjauksen tueksi valmista elintapaohjausmateriaalia sekä vinkkejä ja työkaluja vertaisryhmäkeskustelun toteuttamiseksi.

Vertaistervarit-verkkokoulutuksessa voit opiskella vaivattomasti Itslerning-verkkoalustalla. Koulutus koostuu kahdeksasta eri osiota, jotka avautuvat viikoittain sekä aloitus- ja lopetuswebinaarista. Saat tarvittaessa tukea verkko-oppimisalustan käyttämiseen.

Aika: 1.2.–29.3.
Yhteinen aloituswebinaari 2.2. klo 18–19.30 ja lopetuswebinaari 29.3. klo 18–19.30.

Koulutus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Saat vahvistuksen sähköpostiin koulutukseen osallistumisesta sekä ennakkotehtävän tammikuussa.

Hae mukaan 14.1. mennessä. Täytä koulutushakemus tästä linkistä.

Lisätietoa:
vertaistervarit@psori.fi
Mirka Jutila p. 050 532 1619
Anne Savuoja p. 0400 867 927