Ihonaika-lehti

Ihonaika-lehdestä saat viimeisimmät tiedot psoriasiksesta ja sen hoidosta. Lehti tarjoaa luotettavaa asiantuntijatietoa, mutta myös vertaistukea ja vinkkejä sairauden kanssa elämiseen.

Ihonaika-lehdestä löydät asiaa psoriasiksen lisäksi muun muassa terveydestä ja hyvinvoinnista, liikunnasta sekä ravinnosta.

Ihonaika ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Psoriasisliiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat Ihonaika-lehden jäsenetuna. Lue lisää jäsenyydestä.

Voit tilata Ihonaika-lehden vuosikerran tai ilmaisen näytenumeron alla olevalla lomakkeella, puhelimitse 040 9052 543 tai sähköpostitse liittotoimisto@psori.fi.

Juttuvinkit ja -toiveet: ihonaika@psori.fi

Lue Ihonaika-lehden artikkeleita

Tutustu näytelehteen (pdf):

Ihonaika 4 2018 kansi

Tilaa Ihonaika

Jäsenrekisterin_tietosuojaseloste

Haluatko mainostaa Ihonaika-lehdessä?

Ihonaika-lehdellä tavoitat laajan joukon terveydestä, hyvinvoinnista sekä psoriasiksen ja ihosairauksien hoidosta kiinnostuneita lukijoita.

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lääkäripainoksessa reseptilääkemainonta on mahdollista. Lääkäripainoksella tavoitat mm. Suomen iho- ja reumatautien lääkärit, lastenlääkärit sekä terveyskeskus- ja työterveyslääkärit.

Vuonna 2019 lehti ilmestyy 22.2., 3.5., 27.9. ja 5.12.

Psoriasisyhdistys, haluatko tulevien tapahtumiesi tiedot lehden allakkaan? Lähetä tiedot aineistopäivään mennessä  osoitteeseen ihonaika@psori.fi

Tiedon tulevan lehden aineistopäivästä löydät edellisen numeron Allakka-palstalta. Mediakortin aikataulu ei koske yhdistysten allakkatietoja.

Ihonajan mediakortti 2019

Toimitus

Päätoimittaja Susanna Kaaja, p. 050 325 2072, susanna.kaaja@psori.fi

Tiedotteet ja juttuehdotukset ihonaika@psori.fi