Ihonaika-lehti

Ihonaika-lehti tarjoaa viimeisimmät tiedot psoriasiksesta ja ihosairauksista sekä niiden hoidosta. Lehti tarjoaa luotettavaa asiantuntijatietoa, mutta myös vertaistukea ja vinkkejä sairauden kanssa elämiseen.

Ihonaika ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Psoriasisliiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat Ihonaika-lehden jäsenetuna.

Voit tilata Ihonaika-lehden vuosikerran tai ilmaisen näytenumeron alla olevalla lomakkeella, puhelimitse 040 9052 543 tai sähköpostitse liittotoimisto@psori.fi.

Tutustu Ihonaika-lehden artikkeleihin

Tilaa Ihonaika

 

Jäsenrekisterin_tietosuojaseloste

Haluatko mainostaa Ihonaika-lehdessä?

Ihonaika-lehdellä tavoitat laajan joukon terveydestä, hyvinvoinnista sekä psoriasiksen ja ihosairauksien hoidosta kiinnostuneita lukijoita.

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lääkäripainoksessa reseptilääkemainonta on mahdollista. Lääkäripainoksella tavoitat mm. Suomen iho- ja reumatautien lääkärit, lastenlääkärit sekä terveyskeskus- ja työterveyslääkärit.

Vuonna 2019 lehti ilmestyy 22.2., 3.5., 27.9. ja 5.12.

Psoriasisyhdistys, haluatko tulevien tapahtumiesi tiedot lehden allakkaan? Lähetä tiedot aineistopäivään mennessä  osoitteeseen ihonaika@psori.fi

Tiedon tulevan lehden aineistopäivästä löydät edellisen numeron Allakka-palstalta. Mediakortin aikataulu ei koske yhdistysten allakkatietoja.

Ihonajan mediakortti 2019

Toimitus

Tiedotteet ja juttuehdotukset ihonaika(at)psori.fi