Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Ihon aika -lehden kansia viuhkassa.

Ihon aika -lehti

Ihon aika -lehdestä saat viimeisimmät tiedot psoriasiksesta ja sen hoidosta. Lehti tarjoaa luotettavaa asiantuntijatietoa, mutta myös vertaistukea ja vinkkejä sairauden kanssa elämiseen.

Ihon aika -lehdestä löydät asiaa psoriasiksen lisäksi muun muassa terveydestä ja hyvinvoinnista, liikunnasta sekä ravinnosta.

Vuonna 2019 toteutetun jäsenkyselyn mukaan 85 prosenttia vastaajista kokee lehden lisänneen heidän tietojaan psoriasiksesta. Lähes 70 prosenttia vastaajista on tyytyväisiä lehteen.

Ihon aika ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Psoriasisliiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat lehden jäsenetuna. Lue lisää jäsenyydestä.

Voit tilata Ihon aika -lehden vuosikerran tai ilmaisen näytenumeron alla olevalla lomakkeella, puhelimitse 040 9052 543 tai sähköpostitse liittotoimisto@psori.fi.

Juttuvinkit ja -toiveet: ihonaika@psori.fi

Lue Ihon aika -lehden artikkeleita

Tilaa Ihonaika

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste (Excel)

Haluatko mainostaa Ihon aika -lehdessä?

Ihon aika -lehdellä tavoitat laajan joukon terveydestä, hyvinvoinnista sekä psoriasiksen ja ihosairauksien hoidosta kiinnostuneita lukijoita.

Reseptilääkemainonta on mahdollista kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lääkäripainoksessa. Lääkäripainoksella tavoitat mm. Suomen iho- ja reumatautien lääkärit, lastenlääkärit sekä terveyskeskus- ja työterveyslääkärit.

Vuonna 2020 lehti ilmestyy 21.2., 8.5., 25.9. ja 4.12.

Psoriasisyhdistys, haluatko tulevien tapahtumiesi tiedot lehden allakkaan? Lähetä tiedot aineistopäivään mennessä  osoitteeseen ihonaika@psori.fi

Tiedon tulevan lehden aineistopäivästä löydät edellisen numeron Allakka-palstalta. Mediakortin aikataulu ei koske yhdistysten allakkatietoja.

Ihonajan mediakortti 2020

Ihonaika Mediakit 2020

Toimitus

Päätoimittaja Susanna Kaaja, p. 050 325 2072, susanna.kaaja@psori.fi

Tiedotteet ja juttuehdotukset ihonaika@psori.fi