Ihonaika-lehti

Ihonaika-lehdestä saat viimeisimmät tiedot psoriasiksesta ja sen hoidosta. Lehti tarjoaa luotettavaa asiantuntijatietoa, mutta myös vertaistukea ja vinkkejä sairauden kanssa elämiseen.

Ihonaika-lehdestä löydät asiaa psoriasiksen lisäksi muun muassa terveydestä ja hyvinvoinnista, liikunnasta sekä ravinnosta.

Vuonna 2019 toteutetun jäsenkyselyn mukaan 85 prosenttia vastaajista kokee lehden lisänneen heidän tietojaan psoriasiksesta. Lähes 70 prosenttia vastaajista on tyytyväisiä lehteen.

Ihonaika ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Psoriasisliiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat Ihonaika-lehden jäsenetuna. Lue lisää jäsenyydestä.

Voit tilata Ihonaika-lehden vuosikerran tai ilmaisen näytenumeron alla olevalla lomakkeella, puhelimitse 040 9052 543 tai sähköpostitse liittotoimisto@psori.fi.

Juttuvinkit ja -toiveet: ihonaika@psori.fi

Lue Ihonaika-lehden artikkeleita

Tutustu näytelehteen (pdf):

Ihonaika 4 2018 kansi

Tilaa Ihonaika

Jäsenrekisterin_tietosuojaseloste

Haluatko mainostaa Ihonaika-lehdessä?

Ihonaika-lehdellä tavoitat laajan joukon terveydestä, hyvinvoinnista sekä psoriasiksen ja ihosairauksien hoidosta kiinnostuneita lukijoita.

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lääkäripainoksessa reseptilääkemainonta on mahdollista. Lääkäripainoksella tavoitat mm. Suomen iho- ja reumatautien lääkärit, lastenlääkärit sekä terveyskeskus- ja työterveyslääkärit.

Vuonna 2019 lehti ilmestyy 22.2., 3.5., 27.9. ja 5.12.

Psoriasisyhdistys, haluatko tulevien tapahtumiesi tiedot lehden allakkaan? Lähetä tiedot aineistopäivään mennessä  osoitteeseen ihonaika@psori.fi

Tiedon tulevan lehden aineistopäivästä löydät edellisen numeron Allakka-palstalta. Mediakortin aikataulu ei koske yhdistysten allakkatietoja.

Ihonajan mediakortti 2019

Toimitus

Päätoimittaja Susanna Kaaja, p. 050 325 2072, susanna.kaaja@psori.fi

Tiedotteet ja juttuehdotukset ihonaika@psori.fi