Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Käsi, joka laittaa viiden euron seteliä Pieni ele -keräyksen lippaaseen.
17.01.
2022

Lahjoita aluevaalien yhteydessä kotimaiseen kansanterveys- ja vammaistyöhön!

Ensimmäiset aluevaalit käydään tammikuussa 2022 kaikkialla maassa Helsinkiä lukuunottamatta. Äänestyspaikoilla järjestetään tälläkin kertaa pieni ele -keräys, jonka tuotot menevät kotimaisille kansanterveys- ja vammaisjärjestöille.

Psoriasisliitto ja psoriasisyhdistykset ovat mukana pieni ele -keräyksessä yhdessä 14 muun järjestön kanssa. Keräyksen tuotot jaetaan sekä kussakin kunnassa toimiville paikallisyhdistyksille että keskusjärjestöille, jotka voivat niiden turvin esimerkiksi järjestää palveluja pitkäaikaissairaille ja vammaisille.

Kotimaiset vammais- ja terveysjärjestöt käyttävät keräysvarat muun muassa kuntoutukseen, apuvälineiden hankintaan ja edunvalvontaan. Paikallisyhdistyksissä lahjoitusten avulla järjestetään esimerkiksi neuvontaa, vertaistukiryhmiä sekä virkistystoimintaa.

Voit osallistua keräykseen äänestyspaikoilla lahjoittamalla rahaa keräyslippaaseen. Voit lahjoittaa myös verkossa, tekstiviestillä tai MobilePayn kautta sekä tilisiirtona.

  • MobilePay: Lahjoita valitsemasi summa numeroon 64971
  • Tekstiviesti: Lähetä viesti LAHJOITA10 numeroon 16301 (10 euron lahjoitus)
  • Verkkolahjoitus: www.pieniele.fi/lahjoita
  • Tilisiirto: Valitse haluamasi summa ja siirrä se pienen eleen tilille: saaja Pieni ele ry, tilinumero FI73 5727 1820 0477 19
  • Keräyslipas aluevaalien äänestyspaikoilla 12.–18.1. ja 23.1.2022

Keräyksessä ovat mukana Allergia-, iho- ja astmaliitto, Diabetesliitto, Epilepsialiitto, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Reumaliitto ja Sydänliitto.

Apuasi tarvitaan – voit auttaa lahjoittamalla tai tulemalla lipaskerääjäksi!

Lue lisää ja lahjoita: pieniele.fi