Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nuori nainen istuu kannettava tietokone sylissään.
02.03.
2017

Tervetuloa Psoriasisliiton uusille verkkosivuille!

Psoriasisliiton uudistetut verkkosivut tarjoavat luotettavaa ja ajankohtaista tietoa psoriasiksesta. Tietoa psoriasiksesta -osuuden tekstit ovat ihotautilääkäri Tapio Rantasen tarkastamat.

Psoriasisliitto haluaa edistää suvaitsevaista suhtautumista psoriasiksen oireisiin. Uudistetuilla sivuilla on siksi jonkin verran uusia kuvia psoriasiksen oireista, jotta oireet tulisivat tunnistetuiksi. Psoriasis ei tartu, mutta näkyvät iho-oireet saattavat tuntua kuormittavilta sosiaalisissa tilanteissa.

Uutuutena sivustolla avautui blogi, joka tarjoaa ajankohtaista psoriasikseen ja liiton toimintaan liittyvää tietoa. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan psoriasiksesta tai psoriasisyhdistyksenne toiminnasta liiton blogiin, ota yhteyttä tiedotus(at)psori.fi.

Uudistetun sivuston sisältöjä on mahdollista jakaa aiempaa paremmin sosiaalisessa mediassa. Tietoa jakamalla jokainen voi tehdä psoriasista sairautena tunnetuksi. Uudet sivut toimivat myös mobiililaitteilla.

Aiemmasta sivustosta saadun palautteen pohjalta Psoriasisliiton sivuille on laadittu uusi rakenne, jotta tiedot olisivat aiempaa helpommin löydettävissä. Uudet verkkosivut ovat Psoriasisliiton vuonna 2016 päivitetyn graafisen ohjeiston mukaiset.

Seuraavaksi Psoriasisliitto uudistaa uutiskirjeensä. Tuleva uusi uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa psoriasiksesta sekä liiton toiminnasta. Uutiskirjeen tilaajaksi voit liittyä jo nyt sivun alareunan tilauslomakkeella. Uusi uutiskirje jaellaan myös kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille Psoriasisliiton jäsenille. Jos et ole jo ilmoittanut sähköpostiosoitettasi tai se on muuttunut, päivitä nyt tietosi jasenasiat(at)psori.fi.

Uudistetun sivuston sisällöistä vastaa Psoriasisliitto ja toteutuksesta digitoimisto redandblue.

Palautetta uusista sivuista voit lähettää tiedotus(at)psori.fi