Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
17.12.
2019

Osallistujat kevään 2020 kursseille Kanarialle on valittu

Psoriasisliiton aurinkopainotteiseen sopeutumisvalmennukseen valituille on lähetetty tieto kurssipaikasta sähköpostitse ja postitse.

Osallistujat Psoriasisliiton tammi-maaliskuussa 2020 alkaville aurinkopainotteisille sopeutumisvalmennuskursseille on nyt valittu. Kursseja järjestetään keväällä yhteensä viisi, ja yhdelle kurssille otetaan 24 osallistujaa. Hakuaika päättyi 13. joulukuuta ja tieto valituille on lähtenyt sähköpostitse 16. joulukuuta ja postitse tänään tiistaina 17. joulukuuta.

Kursseille valittavilla on oltava lääkärin diagnosoima ja oireileva iho- tai nivelpsoriasis. Hakemuksesta pitää käydä ilmi, että hakija hyötyy vertaistuesta ja lisätiedoista sekä ohjauksesta.

Kurssivalinnoista vastaava Psoriasisliiton asiantuntijaryhmä on hyvillään, että hakemuksia tuli taas runsaasti.

– Kaikki nyt valitut ovat ensikertalaisia, mutta peruutuspaikoilta myös muiden on mahdollista päästä vielä mukaan kurssille, kertoo Psoriasisliiton kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio.

Rautio muistuttaa, että hakemus on voimassa 12 kuukautta, eli kurssille pääsy on vielä mahdollista, vaikka paikka ei olisi auennut tämänkertaisella hakukierroksella. Syksyllä, loka-marraskuussa järjestetään vielä kaksi kurssia, ja hakemuksia näille kursseille voi jo lähettää Psoriasisliittoon.

-Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennus tarjoaa kaikille hyödyllistä uutta tietoa ja vertaistukea. Kurssi on mahtava tilaisuus oman hyvinvoinnin kasvattamiseen, eli suosittelen sitä kaikille psoriasista sairastaville, Rautio toteaa.

Lisätietoja kurssivalinnoista saa Psoriasisliitosta perjantaihin 20. joulukuuta asti sekä 7.1.2020 alkaen:

Kristiina Rautio, kuntoutussuunnittelija p. 040 5794 254, kristiina.rautio@psori.fi
Minna Sahlsten, kuntoutussuunnittelija p. 050 471 4565, minna.sahlsten@psori.fi

Lisätietoja kursseista, tarkemmat valintakriteerit ja hakulomakkeet