Senioreille

Jos olet psoriasista sairastava yli 60-vuotias eläkeläinen, hae Psoriasisliiton seniorikurssille.

Kurssien ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, perustietoa psoriasiksesta ja sen hoidosta sekä erityiskurssilla lisäksi diabeteksesta. Saat myös käytännön vinkkejä omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Liikuntaa on ohjelmassa päivittäin. Edellytyksenä osallistumiselle on, että selviydyt omatoimisesti kurssin ohjelman aikana ja majoituksessa.

Psoriasis ja diabetes -kurssi on tarkoitettu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkeläisille, joilla on tyypin 2 diabetes tai lisääntynyt riski sairastua siihen.

Tulevat kurssit löydät tapahtumakalenterista.

Hae seniorikurssille

Kurssin hakemuslomakkeen voit tulostaa sivun alaosasta tai tilata Psoriasisliitosta.

Palauta lomake määräpäivään mennessä osoitteella Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Matkakorvauksia voi hakea halutessaan Kelalta. Tällöin kurssilainen tarvitsee lääkäriltä lähetteen (kirjallinen A-, B-, C- tai D-lausunnolla oleva merkintä tai vapaamuotoinen lähete tai hakemuksen lopussa olevalla lääkärin suosituksella, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Kurssille valitut saavat kutsun noin kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Kutsun mukana on kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.
Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, p. 040-7248713,  satu.lahtinen(at)psori.fi 

 

seniorikurssi-hakemus-2017-1.pdf
112,
Päivitetty: 3.4.2017
Kuntoutuksen-tietosuojaseloste.pdf
55,
Päivitetty: 21.8.2018